Laura Casabuena, triada millor promesa femenina 2022

En els premis L'Olimpipedia, en els quals els resultats finals es coneixen després de votació popular

Laura Casabuena, triada millor promesa femenina 2022

En els premis anuals d’Olimpipedia, la web dedicada als esportistes olímpics espanyols i els esdeveniments en els quals participen, va decidir reconéixer a Laura Casabuena com la millor promesa femenina de 2022.

La gimnasta alcoiana va aconseguir un total de 2062 vots, avantatjant en quasi 300 vots a la segona classificada, Emma Carrasco, qui als seus 17 anys és considerada com una de les grans esperances de la natació espanyola després de penjar-se dues medalles en el Mundial júnior de 2022, or en 200m braça i bronze en 200m estils.

Carrasco va obtindre una puntuació de 1792 vots, mentre que la tercera plaça amb 1111 vots va ser per a la parella de voleibol de platja, Daniela Álvarez i Tania Moreno, campiones d’Europa sub’22 al juny passat.

El quart lloc amb 855 vots va ser per a Mar Molné, tiradora olímpica, qui va trencar el seu rècord personal i va fregar l’or en la Copa d’Espanya, sent finalment subcampiona, mentre que la cinquena plaça era per a la judoka Ai Tsunoda, campiona d’Espanya absoluta i campiona del món júnior en la categoria de -70kg.

Votació popular
Els resultats finals van ser sotmesos a votació popular durant un termini obert de deu dies. En les altres nou categories, els guanyadors van ser els següents: Rafa Nadal (tennis) i María Corbera (piragüisme), millors esportistes; Martín de la Puente (tennis) i Susana Rodríguez (triatló), millors esportistes paralímpics; Rodrigo Conde i Aleix García (rem) i Araceli Navarro (esgrima), millors revelacions; Carlos Garach (natació), millor promesa masculí; bàsquet, millor federació, i, finalment, els Grand Slams conquistats per Rafa Nadal, com a millor moment esportiu de l’any.

Send this to a friend