L’EGM Cotes Baixes acudeix a un congrés nacional

En la cita s'ha analitzat la situació de les zones industrials des d'un punt de vista multidisciplinar

L'EGM Cotes Baixes acudeix a un congrés nacional
L’esdeveniment va congregar a més de 300 congressistes i més de 30 intervencions d’experts.

Recentment s’ha celebrat el 5é Congrés Nacional d’Àrees Empresarials en Agüimes (Gran Canària), en el qual ha sigut present l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de Cotes Baixes.

En aquesta cita, s’ha analitzat la situació actual de les zones industrials del nostre país des d’un punt de vista multidisciplinari partint de la base comuna de la sostenibilitat com a motor econòmic.

Per al president de l’EGM Cotes Baixes, Rafa Francés, el congrés ha sigut “una experiència molt productiva per a Cotes Baixes, una àrea industrial amb 40 anys de vida i que després de transformar-se en EGM, afronta nous objectius basats en la unitat i promoció de les empreses que la conformen, en la millora dels serveis i infraestructures per a contribuir a la consolidació i ampliació de les signatures existents, i atraure la implantació de noves”.

Francés també valora molt positivament l’anunci realitzat pel conseller Rafa Climent referent a augmentar la dotació pública màxima per a la millora de polígons industrials dels 200.000 euros actuals fins al milió d’euros.

L’esdeveniment va congregar a més de 300 congressistes i més de 30 intervencions d’experts entre els quals destaquen la participació i ponències magistrals de tres ex ministres del Govern d’Espanya com Álvaro Nadal, Cristóbal Montoro i Miguel Sebastián els qui han analitzat des de diferents perspectives la conjuntura energètica mundial i com Espanya, les seues empreses i àrees industrials s’han d’adaptar per a afrontar aquesta crisi mundial amb major solvència.

Entre les conclusions del congrés, es destaca que les zones industrials són les generadores de més del 50% del PIB d’Espanya, remarcant la importància del seu correcte estat, manteniment i gestió.

Send this to a friend