Les obres del CCJ canvien l’accés d’entrada al Refugi Cervantes

S'estan duent a terme treballs de condicionament, la duració estimada del qual és de 9 mesos

Las obras del CCJ cambian el acceso de entrada al Refugio Cervantes
Imagen reciente del Refugio Cervantes. | ARCHIVO

Degut a les obres de condicionament de l’edifici Centre Cervantes Jove (CCJ), l’entrada del Refugi Cervantes ha canviat d’ubicació i actualment s’accedeix pel poal envidrat que es troba en el propi passeig de Cervantes.

Aquesta modificació és provisional, i s’allargarà durant el període que duren els treballs, estimat en uns 9 mesos.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi es recorda que la nostra ciutat compta amb la museïtzació del Refugi de Cervantes, visitable tots els dies excepte els dilluns i de l’entrada del refugi de Sant Tomàs. De la mateixa manera es disposa de la recreació de la visita virtual dels refugis de la Beniata i la Glorieta, l’experiència de la qual pot gaudir-se des del mateix refugi de Cervantes.

NOVA RUTA DISPONIBLE
Precisament, relacionada amb aquest últim espai, hi ha disponible una nova ruta: ‘Alcoi en temps de guerra’, que discorre per 20 recursos que han sigut posats en valor tenint en compte l’ús per al qual van ser destinats entre 1931 i 1939.

La guia s’ha editat en castellà i valencià i existeix versió digital de la mateixa en suec i noruec, mercats que per la seua estreta vinculació amb l’Hospital suec noruec de la nostra ciutat, atrauen a un gran nombre de visitants durant tot l’any. La informació es troba digitalitzada i s’ha creat una ruta en la pàgina web de turisme que responent a aquest nom, mostra tots els elements que s’integren en aquesta, als quals se li ha afegit una breu explicació contextualitzada d’aqueix moment crucial en la nostra història.

Send this to a friend