L’Escola d’Art organitza una jornada per a connectar amb empreses

'Àgora Talent i Disseny' tindrà lloc la vesprada del 22 de febrer

L'Escola d’Art organitza una jornada per a connectar amb empreses
La directora Diana Ortiz al costat del vicealcalde, Àlex Cerradelo, presentant la jornada.

L’Escola d’Art d’Alcoi organitza el pròxim 22 de febrer, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una jornada orientada a les empreses denominada ‘Àgora Talent i Disseny’. L’objectiu, tal com explica la directora del centre, Diana Ortiz, és posar en contacte als futurs professionals i emprenedors sorgits de l’escola, amb empreses de la zona que abasten els diferents sectors als que dona cobertura.

L’esdeveniment arrancarà amb una exposició de projectes de disseny per part de 15 alumnes de les diferents especialitats –animació, gràfic, producte, moda, interiors, il·lustració i fotografia– i a continuació intervindran breument professionals de diversos sectors, per a aportar les seues experiències en matèria de col·laboració amb l’escola i transmetre, de pas, les necessitats laborals que sorgeixen en l’àmbit empresarial per a alinear-les amb els estudis que imparteix el centre.

La jornada, que se celebrarà en horari de vesprada, finalitzarà amb un espai de networking i d’intercanvi de coneixement entre les diferents parts implicades. Aquesta setmana ja havien confirmat la seua presència en l’esdeveniment al voltant de 30 empreses i entitats.

Per part de l’Ajuntament, el vicealcalde Àlex Cerradelo ha remarcat que un dels objectius del govern municipal és retindre talent, una qüestió que coincideix amb la motivació d’aquesta jornada.

Send this to a friend