L’ex àrbitre internacional Mateu Lahoz donarà el dimecres una xarrada

En el marc de la programació prèvia de l'Esport en 3D

L'ex àrbitre internacional Mateu Lahoz donarà el dimecres una xarrada El martes, desde las 9,30 de la mañana, se celebra con cambio de escenario, se pasa del polideportivo Francisco Laporta al parque de la Zona Nord y polideportivo Caramanxel, la Olimpiada Escolar con la participación de 650 alumnos de 6º de Primaria de los catorce centros educativos de nuestra ciudad. Por la tarde, desde las seis y en el pabellón Miguel Sarasa, se efectuará la entrega de trofeos de la fase municipal de Jocs Esportius, acto que venía celebrándose durante el Esport en 3D. El miércoles será el día más importante de la semana. A partir de las 19,30 horas, en la Sala Àgora, se procederá a la entrega de reconocimientos a todos los deportistas de élite de la ciudad, 44 en total, diez más que en 2023. Catorce de ellos pertenecen a la alta competición y treinta son de promoción. En total, 27 chicos y 17 chicas pertenecientes a trece modalidades deportivas diferentes. Seguidamente, dará comienzo la conferencia motivacional a cargo de Toño Mateu Lahoz, ex árbitro internacional y actualmente comentarias de televisión y radio. Hablará sobre el deporte de élite con entrada libre. El jueves tendrá lugar la clausura del programa Pilota a l’Escola, organizado por la Federación de Pilota de la Comunidad Valenciana. Será a lo largo de toda la mañana en la pista exterior y el pabellón Mutualidad de Levante. Se espera la presencia de unos 400 alumnos, con la participación de algunos centros de nuestra ciudad y la comarca.
Toño Mateu Lahoz en la seua etapa com a àrbitre internacional.

Els dies previs a la inauguració oficial de l’edició més especial de l’Esport en 3D hi ha programades una sèrie d’activitats que comencen demà, 3 de juny, amb la xarrada que oferirà Juanma Cortell, doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esportiu i coordinador del Campus de la Universitat d’Alacant a Alcoi, que a partir de les 19’30 hores, a la Sala Àgora, parlarà sobre “Estratègies per a protegir els nostres esportistes de les lesions de lligament anterior croat” amb entrada gratuïta.

El dimarts, des de les 9’30 del matí, se celebra amb canvi d’escenari, es passa del poliesportiu Francisco Laporta al parc de la Zona Nord i poliesportiu Caramanxel, l’Olimpíada Escolar amb la participació de 650 alumnes de 6é de Primària dels catorze centres educatius de la nostra ciutat.

A la vesprada, des de les sis i en el pavelló Miguel Sarasa, s’efectuarà el lliurament de trofeus de la fase municipal de Jocs Esportius, acte que se celebrava durant l’Esport en 3D.

El dimecres serà el dia més important de la setmana. A partir de les 19’30 hores, a la Sala Àgora, es procedirà al lliurament de reconeixements a tots els esportistes d’elit de la ciutat, 44 en total, deu més que en 2023. Catorze d’ells pertanyen a l’alta competició i trenta són de promoció. En total, 27 xics i 17 xiques pertanyents a tretze modalitats esportives diferents.

Seguidament, donarà principi la conferència motivacional a càrrec de Toño Mateu Lahoz, ex àrbitre internacional i actualment comentarista de televisió i ràdio. Parlarà sobre l’esport d’elit amb entrada lliure.

El dijous tindrà lloc la clausura del programa Pilota a l’Escola, organitzat per la Federació de Pilota de la Comunitat Valenciana. Serà al llarg de tot el matí en la pista exterior i el pavelló Mutualidad de Levante. S’espera la presència d’uns 400 alumnes, amb la participació d’alguns centres de la nostra ciutat i la comarca.

Send this to a friend