Licores Sinc, Hostal Savoy, Laboratorio Español de Investigación Cosmetológica y Erum, premis Cambra de Comerç

Licores Sinc, Hostal Savoy, Laboratorio Español de Investigación Cosmetológica y Erum, Premios Cámara de Comercio
La representant de Licores Sinc recull el premi.

Cambra Alcoi ha entregat aquest dijous en el saló Rotonda del Cercle Industrial els seus premis 2022 que han reconegut la trajectòria empresarial al llarg de dècades de dedicació a una signatura, a l’empresa industrial, a l’empresa que ha apostat per la internacionalització i a l’empresa de Comerç, Turisme i serveis.
Quatre categories a les quals s’han presentat diferents empreses d’Alcoi i que finalment han sigut premiades i que són: Indústria: Licores Sinc; Comerç, Turisme i serveis: Hostal Savoy; Internacionalització:  Laboratorio Español de Investigación Cosmetológica; ; Trajectòria empresarial: ERUM
En una gala presentada per la periodista Ajo Valls, ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat pel conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, diferents directors generals, diputats nacionals i autonòmics, alcaldes i alcaldesses de les comarques i responsables de les diferents patronals de la Comunitat Valenciana, la província d’Alacant i les nostres comarques.
Per descomptat, ha sigut present el president del Consell de Cambres de la Comunitat, José Vicente Morata i els presidents de Cambra Oriola i Castelló i el vicepresident de la d’Alacant.
En nom dels premiats, Blanca Erum, CEO d’Àfrica i Europa de Grup Erum, ha agraït a la Cambra de Comerç el seu fidel compromís amb el teixit empresarial i aquest reconeixement tan important per a una companyia, que creix i es diversifica en el sector del plàstic a través de quatre generacions d’empresaris. Tot això, gràcies al treball de les persones que formen el grup i al suport de la societat alcoiana en el seu conjunt. També va tindre paraules dirigides a totes les empreses premiades per “la seua trajectòria, la seua aposta per la innovació i esforç per mantindre viva la indústria de la zona”.
Pel que respecta a Pablo de Gràcia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, ha agraït la presència a tots els assistents i ha demandat al propi empresariat de la ciutat i de les comarques, major autoestima, així com fugir del pessimisme regnant en els últims temps.
De Gràcia ha reivindicat, entre altres coses, col·laboració mútua per a materialitzar una nova revolució industrial de la mà de la digitalització, la tecnologia i la innovació. I per a això, ha significat, “necessitem més agilitat per part de les Administracions per exemple per a aprovar el Pla General d’Ordenació urbana, que ens permetria mancomunar sòl industrial i accedir a més terrenys”.
El president de Cambra Alcoi ha sol·licitat la creació a Alcoi d’un centre d’investigació en robòtica i tecnologies industrials per a la fabricació. Un projecte que comptaria amb el suport del campus d’Alcoi de la UPV i de les famílies formatives orientades a la robòtica perquè les empreses puguen millorar l’eficiència de les seues línies de producció.
De Gràcia proposa optimitzar els recursos naturals, culturals i festius de la ciutat per a explotar les possibilitats turístiques i proposa la constitució de Centre d’Innovació del Comerç, on es tracten aspectes tan importants com la innovació i la formació, “que tinguera continuïtat en el temps i en el qual es traslladaren aquells coneixements i projectes innovadors de manera eficient a les empreses del sector”, ha assegurat Pablo de Gràcia.
El president de Cambra Alcoi ha acabat el seu parlament demostrant la important i quantiosa labor que l’entitat realitza com a defensora de les empreses d’Alcoi, com a formadora de persones treballadores i directius i també com a desenvolupadora de programes que fomenten l’ocupació entre els joves.
Uns premis que han comptat amb la participació de múltiples entitats alcoianes com a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’alumne de la qual Alexis Sánchez Ridaura, ha dissenyat els trofeus. El Departament de Fusta i Moble de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi ha construït un faristol personalitzat per a Cambra Alcoi que s’ha estrenat aquest dijous, data exacta en la qual l’entitat compleix 135 anys d’història
Són aquests uns premis organitzats pe l’Ajuntament d’Alcoi, FEDAC, Caixa Popular i Cambra Alcoi amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.

Ximo Puig, president de la Generalitat

Send this to a friend