L’IMEX va reunir unes 70 empreses interessades a exportar

Van participar 16 ponents i va haver-hi representació de 15 països

L'IMEX va reunir unes 70 empreses interessades a exportar
Una de les conferències de la jornada d’enguany

L’edifici Àgora va acollir dimarts passat una nova jornada empresarial IMEX-Alcoi titulada Plans per al creixement empresarial i nous mercats per a la internacionalització, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, l’Ajuntament i Moneda Única.

La jornada va comptar amb un programa de continguts en el qual van participar 16 ponents, experts en matèries com el paper de les administracions per al foment empresarial, les opcions de finançament internacional, les oportunitats de negoci en països com la Xina, Angola i Moçambic i, finalment, la connectivitat global i la logística internacional.

Amb una assistència de 154 professionals de més de 70 empreses, majoritàriament d’Alcoi, van poder participar en les conferències i taules redones, havent-se realitzat també més d’un centenar de reunions individuals amb els representants de 15 països que van ser presents: Albània, Angola, Camerun, Xile, Costa d’Ivori, la Xina, l’Equador, Egipte, Hong Kong, Moçambic, Nigèria, Paraguai, República Txeca, el Regne Unit i Vietnam.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, destacava la importància que té un esdeveniment com aquest, que permet conéixer les oportunitats comercials en diversos països, tenint en compte que les empreses d’Alcoi i comarca tradicionalment han tingut una clara vocació exportadora.

Per part seua, el president de la Cambra, Pau de Gràcia, assenyalava que “la jornada IMEX-Alcoi 2023 ha sigut clau per a les empreses interessades a internacionalitzar-se, tant per a aquelles que fan el primer pas, donant-los la informació i el suport que necessiten, com per a aquelles que ja l’han donat, perquè s’animen a repetir i ampliar experiència”.

Finalment, José Terreros, director de IMEX-Impuls Exterior, agraïa a l’Ajuntament d’Alcoi i a la Cambra la seua implicació en la coorganització d’aquesta nova jornada i al gran nombre de col·laboradors que s’han sumat en aquesta edició.

Send this to a friend