Lirios Rovira serà la presentadora dels ‘Premis El Nostre Esport’

Se celebren el dijous 17 (20 hores) als Cinemes *Axion del Centre Comercial *Alzamora

Lirios Rovira serà la presentadora dels 'Premis El Nostre Esport'
Lirios Rovira

Lirios Rovira serà la presentadora de la Gala dels ‘Premis El Nostre Esport’. La directora esportiva del NB Alcoi i entrenadora-jugadora del Mútua Levante NB Alcoi de Primera Divisió deixarà a un costat les pistes de joc per a posar-se davant d’un micròfon i presentar aquests premis que compleixen la seua huitena edició.

Com a novetat recuperen la presència de públic, això sí, amb aforament restringit i complint-se tota la normativa anticovid, amb assistència mitjançant invitació. La Gala tindrà lloc el dijous 17 a les huit de la vesprada als Cinemes Axion del Centre Comercial Alzamora.

Es tracta d’uns premis amb els quals es vol reconéixer als millors de l’última temporada en els clubs i lligues més representatives de nostra la nostra ciutat a través dels seus màxims golejadors o millors encestadors. Els premiats aqueix dia seran Mourad per partida doble, ja que el davanter hispà-marroquí rebrà el trofeu com a màxim golejador de l’Alcoyano i jugador més regular.

A més seran premiats Ferran Formatjé, màxim golejador del Patín Alcodiam; Bili, màxim golejador de l’Unión Alcoyana FS; Irene Sanahuja, màxima golejadora de l’Unión Alcoyana Femení; Cristina Aguilera, màxima encestadora del Mútua NB Alcoi Femení, mentre que Pedro García (Español) i Omar Galiana (Vedruna) han empatat a 16 gols com a màxims golejadors del futbol local.

Aquesta setmana se sabrà el guanyador del trofeu al màxim encistellador del Mútua NB Alcoi Masculí i serà entregats més endavant d’una manera individualitzada, els trofeus als màxims golejadors de la Lliga Comarcal de Futbol Sala i la lliga local de futbol 7 de veterans, competicions encara en joc. No s’entregarà enguany el trofeu al màxim encistellat de la lliga local de bàsquet al no haver-se disputat.

 

Send this to a friend