L’IVAJ ofereix 22.817 places en albergs i campaments de la Comunitat

Per a realitzar activitats d'oci educatiu per part d'associacions juvenils, ajuntaments i centres escolars

L'IVAJ ofereix 22.817 places en albergs i campaments de la Comunitat
Muro compta amb un alberg juvenil de la xarxa de l’IVAJ. ARXIU

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern, amb 22.817 places en albergs i campaments juvenils per a estades en 2024 i 2025, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La convocatòria d’aquesta oferta concertada està dirigida a associacions juvenils; ajuntaments; grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

Respecte al passat any, s’amplia el nombre de places oferides per a respondre, així, a la demanda creixent de grups i associacions juvenils que aposten per l’oci educatiu com a eina d’educació no formal, durant tot l’any.

Aquesta oferta de places en campaments i albergs persegueix facilitar l’ús de les instal·lacions de l’IVAJ a grups d’un mínim de 15 persones que, a més, comptaran amb un programa d’activitats que duran a terme durant l’estada.

Places previstes

Tal com publica el DOGV, l’oferta de places, com tots els anys, es distribueixen per a dos programes: Viu l’Estiu, per al qual hi ha previstes 9.603 places, i Viu l’Hivern, que compta amb 13.214. En total s’ofereixen 15.488 places en campaments i 7.329 en albergs.

Per a Viu l’Estiu, s’ofereixen les següents places en alberg: 440 a Biar, 660 a l’Argentina, 480 a Muro d’Alcoi, 450 en La Marina i 210 en Mar i Vent, la qual cosa suposa, en total, 2.240 places per a albergs.

En el cas dels campaments, sumen en total 7.363 places: 1.363 places en cabanyes i 3.000 places en botigues corresponen al Jaume I, mentre que en el de Navalón sumen 3.000 places en botigues.

Per al programa Viu l’Hivern, en la modalitat d’albergs s’ofereixen les següents places: 600 a Biar, 1.310 a l’Argentina, 805 a Muro d’Alcoi, 1.499 en La Marina i 875 en Mar i *Vent.

Així mateix, per a campaments s’ofereixen 8.125 places: Jaume I té 1.625 places en cabanyes i 3.250 places en botigues, mentre que el de Navalón compta amb 3.250 places.

Serveis inclosos

Els serveis que inclou aquesta oferta en els albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments s’ofereix allotjament en tendes o cabanyes i inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Send this to a friend