Lorena Zamorano: “Alcoi és un lloc per a invertir en turisme”

L'edil fa al·lusió a més a l'objectiu de desestacionalitzar el turisme a la nostra ciutat

Lorena Zamorano: “Alcoi és un lloc per a invertir en turisme”
Imatge d’arxiu de la regidora Lorena Zamorano.

“Les xifres denoten que Alcoi és un lloc per a invertir en turisme”. Així ho afirma l’edil d’aquest departament, Lorena Zamorano.

En eixes xifres s’inclou el creixement de l’oferta d’allotjaments, comptant amb dos apartaments turístics més dels que hi havia en 2022. Sobre aquests, la regidora apunta que “és una alternativa a l’oferta reglada d’hotels, que està proliferant a Alcoi, i és una cosa que s’està produint ara. Fa 10 o 20 anys no era negoci”.

Comenta que “el sector no sols va bé, si no que pot créixer” alguna cosa que serveix “visibilitzar Alcoi com a possible destinació per a captar inversions externes”, sent aquesta una de les línies de treball a seguir.

Així, Zamorano confia que “siguem capaços que es fixen en nosaltres per a tindre inversions, i en un futur pròxim tindre més places hoteleres que ens faran créixer amb un turisme de qualitat, i sobretot, sostenibilitat del destí”. Un altre dels objectius és “procurar que les empreses dedicades al turisme puguen viure tot l’any, desestacionalitzar-lo, i fer-lo és donar una oferta de qualitat tot l’any”. Afig que hi ha moments puntuals de l’any en què “no donem proveïment” i el turista ha d’allotjar-se en altres poblacions, com per exemple en el cas de les festes de Nadal i Reis o en les festes de Moros i Cristians, fins i tot en el Modernisme, que cada vegada va tenint més repercussió.

Send this to a friend