Los medios asociados AMDComVal superaron la cifra de 251 millones de páginas vistas

Los medios asociados AMDComVal superaron la cifra de 251 millones de páginas vistas
Pàgina web de El Nostre

Els 56 mitjans de comunicació que formen part de l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) han aconseguit la xifra de 251 milions de pàgines en 2023, segons l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). En concret la xifra total de l’any és de 251.195.420 pàgines vistes.
Aquestes dades suposen un increment del 29,31% respecte a les xifres de l’any 2022 en el qual els  52 mitjans AMDComVal van aconseguir aconseguir la xifra de 194 milions de pàgines vistes l’any 2022.

Un increment del 29,31%
Segons les dades públiques que es poden consultar en la web d’OJD, els mitjans associats AMDComVal auditats per aquest organisme que s’encarrega de controlar la difusió dels mitjans de comunicació van aconseguir 129,2 milions de pàgines vistes en el segon semestre de 2023 i 121,9 milions de pàgines vistes en el primer semestre de l’any 2023.
Per trimestre, els 56 mitjans associats van aconseguir 61,9 milions de pàgines vistes en el primer trimestre de l’any; 60 milions en el segon trimestre; 69,2 en el tercer trimestre i 60 milions de pàgines vistes en l’últim trimestre de l’any.

Proximitat i capil·laritat territorial
Aquestes xifres suposen una ratificació important per a AMDComVal en un moment de creixement amb la incorporació de nous associats que reforça la seua posició privilegiada de proximitat i capil·laritat territorial gràcies a la seua presència en totes les comarques d’Alacant, Castelló i València.
Aquestes xifres i aquestes noves incorporacions permetran a l’AMDComVal, fundada en 2008, continuar construint un espai comunicacional valencià, basat en el suport als mitjans, defensant la generació d’informació i continguts de qualitat i proximitat com una indústria més de la Comunitat, que crea ocupació i riquesa.

Advertisements

Send this to a friend