L’Sporting té a Oviedo el primer assalt a l’ascens

El primer partit es disputa aquesta vesprada, i el segon, la setmana vinent a Alcoi

L'Sporting té a Oviedo el primer assalt a l'ascens
Una acció del Sporting.

L’Erum Sporting Alcoi té dues últimes oportunitats per a convertir-se en equip d’OK Plata. Després d’una temporada destacada sota la direcció de Pere Cañellas, on han aconseguit quedar segons amb 60 punts, 19 victòries, tres empats i només quatre derrotes, l’equip es troba a les portes de l’ascens.L’Sporting es juga la seua última bala en el play-off contra l’Oviedo Roller HC, segon classificat en la OK Lliga Bronze Nord. Tots dos equips, subcampions de les seues respectives lligues, disputaran una eliminatòria a doble partit.

El vencedor, per golaverage, d’aquestes dues trobades ascendirà a la segona categoria de l’hoquei patines nacional, mentre que el perdedor es mantindrà en la categoria de bronze.

Aquestes dues jornades representen una nova oportunitat per al Sporting de fer valdre el seu excel·lent acompliment durant la temporada. I és que no és la primera bala que gasten per a assegurar-se l’ascens. La primera oportunitat la van tindre en l’última jornada de lliga, on el conjunt alcoià, en cas d’haver guanyat al líder –el CP Alhambra– podria haver ascendit de manera directa. No obstant això, l’Sporting va perdre 7-3, un resultat influenciat per l’absència de quatre jugadors titulars sancionats.

La sanció de suspensió de quatre partits per a aquests jugadors continua vigent, cosa que significa que aquests no podran participar en el play-off d’ascens. Per tant, els de Cañellas hauran d’enfrontar aquests importants partits amb sis jugadors júniors i només dos sèniors. El primer partit es jugarà aquesta vesprada a les 19’15 hores a Oviedo i, el segon i definitiva trobada serà el 9 de juny a Alcoi a les 12 hores.

Send this to a friend