Manos Unidas ompli de solidaritat el Teatre Calderón

Hui, la Gala de les Dones, amb la col·laboració del Ballet de Virginia Bolufer, Noa Villar, Alba Ferre, Identitas i Pepa Puchades

Manos Unidas ompli de solidaritat el Teatre Calderón
Alguns dels membres dels col·laboradors de Manos Unidas, organitzador de la gala.

Manos Unidas és una ONG que va nàixer als anys 60 amb un grup de dones madrilenyes i des d’eixe moment no han deixat de treballar per les necessitats dels Països del Sud. Jorge Chirlaque és el Delegat Comarcal d’aquesta entitat en Alcoi, i explica que un dels objectius de Manos Unidas és la dona: “Pensem que en aquests països les dones són les més maltractades, i volem lluitar contra eixa barrera que existeix entre nosaltres i ells. No volem que la dona siga un objecte o una cosa”. Aquest va ser el motiu pel qual es va decidir que des d’aquesta entitat s’organitzaria una gala benèfica anual per a ajudar a totes aquestes dones. La primera d’aquestes gales va tindre lloc sols quatre dies abans de començar el confinament per la pandèmia, i ara, aquesta vesprada del 10 de setembre, el Teatre Calderón (19,30 h) d’Alcoi acollirà la II Gala de les Dones.
Noa Villar, Alba Ferre, Identitas, i el Ballet de Virginia Bolufer contaran una història amb protagonista femenina que el públic podrà escoltar de la veu de Pepa Puchades. Aquest espectacle ha estat organitzat per una de les membres de Manos Unidas, Sara Gómez.
El més important d’aquesta gala és que el preu de les localitats (10 euros) anirà destinat als futurs projectes que desenvolupe l’organització. A més, tots aquells que no puguen assistir, però que estiguen interessats en col·laborar podran fer-ho a través de la Fila 0.
Chirlaque confessa que no creu que siga necessari convèncer a la gent a aquest esdeveniment, ja que: “Alcoi és una ciutat més que solidària. De seguida respon, i respon molt bé, i no fa falta anar darrere de la gent perquè participe. Però, si que convidaria perquè a més, anar al Teatre un dissabte és un bon pla, i més si sumes que la gent pot fer una bona acció i veure a grans artistes locals”.

Anima a la col.laboració
El Delegat Comarcal de Manos Unidas, a més, ha aprofitat l’ocasió per a recordar, que aquest no és l’únic projecte que es farà des de l’organització, i anima a la gent jove: “Si volen col·laborar o ajudar a altres, sense necessitat de la religió, sinó per col·laborar, que sàpiguen que existeix un grup de voluntaris de gent jove en el que cadascú aportem el que podem, com diu la dita: ‘tota pedreta fa marge’. Així que si hi ha joves interessats que volen col·laborar poden conéixer-nos per les xarxes socials”.

Send this to a friend