María de l’Olivar, professora convidada de la Setmana Cultural del Conservatori

Les classes es realitzaran en jornada de vesprada des de hui dilluns dia 19 de febrer fins al divendres 23 de febrer

María de l’Olivar, professora convidada de la Setmana Cultural del Conservatori
María de l’Olivar estarà a Alcoi aquesta setmana.

El Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra anualment una setmana cultural on un professor de prestigi imparteix classes en l’alumnat. Enguany la convidada és María de l’Olivar, una artista valenciana dedicada a l’apassionant món de la dansa des de molt primerenca edat.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les ballarines i els ballarins en formació adquirisquen majors coneixements en les especialitats que estudien en el conservatori durant el curs escolar, així com que coneguen de primera mà el futur professional que els ofereixen els ensenyaments Artístics.
En aquesta ocasió l’especialitat que s’oferirà és la de Dansa Espanyola.
Les classes s’impartiran als alumnes matriculats a partir de 2n curs de Grau Elemental i els tres cursos d’Ampliació d’Estudis.
La professora convidada per a aquest curs és María de l’Olivar. Va començar els seus estudis en el Conservatori Professional de dansa de València i va finalitzar en el conservatori de dansa Carmen Amaya de Madrid. La professional és una ballarina versàtil amb una sòlida formació en dansa espanyola i contemporània. És artista convidada de ball flamenc en produccions del Ballet de Catalunya i la seua experiència inclou la participació en el projecte inclusiu de dansa contemporània de Sinffin Produccions destacant-se com a artista convidada en escola Pista de bitles i flamenc, amb nombroses actuacions en el Teatre Apol·lo de Barcelona, Gran teatre d’Elx, Teatre Gayarre de Pamplona, Teatre Fortuny Reus, entre altres.
Les classes es realitzaran en jornada de vesprada des de hui dilluns dia 19 de febrer fins al divendres 23 de febrer.
L’edil d’Educació, Alberto Belda, ressalta “el compromís amb el Conservatori tant en música com en dansa des de l’Ajuntament ha sigut constant els últims anys”.

Send this to a friend