Matxada dels ‘Homes de Verd’ a Melilla

L'Alcoyano guanya per primera vegada en l'Álvarez Clar amb els gols de Farru i Pablo Ganet

Machada de los 'Hombres de Verde' en Melilla
Los “Hombres de Verde” celebrando la victoria de esta mañana en Melilla en el vestuario del Álvarez Claro. Foto: CD Alcoyano

Es va trencar el malefici de l’Álvarez Claro, l’Alcoyano va guanyar per primera vegada a Melilla després d’una matxada dels ‘Homes de Verd’, que en tres minuts van liquidar el partit, primer en una acció a pilota parada després d’un servei de cantonada llançat per Pablo Ganet que ha rematat de cap Farru. Golàs del de Lorca per a estrenar el seu compte com a blanc-i-blau, per a tres minuts després, en el 85, una bona contra blanc-i-blava amb centre de Kike Carrasco sobre Pablo Ganet, qui no ha fallat, estrenant-se igualment d’aquesta manera com a golejador.

D’aquesta manera tan efectiva, colpejant a un rival que estava sent millor en la segona part, els blanc-i-blaus donen una punyada sobre la taula i fa que s’oblide l’ensopecs de la setmana passada a casa enfront del Múrcia. Molt bé Jaume Valens baix pals, amb un parell de parades de molt de mèrit, però també els canvis, especialment Pablo Ganet, que ha posat una mica de criteri al joc de l’Alcoyano. Victoria de les quals es recorden, més que pel joc, pel molt que representa per a l’equip, que ha sabut patir i esperar el seu moment, que ha arribat quan més mal podia fer.

La primera part i molts minuts del partit han sigut per a oblidar, sobretot per una gespa que se sabia que estava mal però possiblement ha sigut el pitjor terreny de joc que ha jugat l’Alcoyano en molt de temps, on crear era una missió quasi impossible. Els blanc-i-blaus ha afrontat l’inici amb tres novetats significatives en l’onze, sense Javi Antón i Kike Carrasco, que havia ocupat la banda dreta enfront del Murcia, ni tampoc Juanan, de nou en la banqueta.

En canvi, Vicente Parras ha decidit apostar pel retorn de Sergi López, Armental i Primi en l’eix de la saga, desplaçant així a Farru a l’esquerra. Malgrat el mal de la gespa de l’Álvarez Claro, els blanc-i-blaus han tingut un esperançador inici de partit, ocupant molt terreny i obligant el Melilla a retardar línies. Res més començar, als dos minuts, primer acostament de l’Alcoyano protagonitzat per Lara qui s’ha desembolicat molt bé per banda dreta fins a col·locar la pilota en l’àrea, on ha aparegut el meta Montoya per a neutralitzar qualsevol perill.

Imanol serà baixa enfront del Màlaga

La rèplica blava ha arribat en el 16 en un tret des del pic de l’àrea del local Sergio Pérez que Jaume Valens no ha tingut cap problema a atallar. Excepte aquestes dues accions amb una mica de mordent, la primera meitat ha transcorregut sense res més a ressenyar excepte dues qüestions, una la groga que Imanol ha vist en el 38 i que li costarà quedar-se en la graderia el dissabte per a rebre al Màlaga, un seriós contratemps per a Vicente Parras, que perd a un dels seus futbolistes més en forma, i ja en el descompte, una distracció a punt ha estat de costar-li a l’Alcoyano un seriós disgust.

Els dos equips estaven més pendents d’anar-se a vestuaris, quan Alassan s’ha tret un centre des de la banda dreta al cor de l’àrea blanc-i-blava, on ha aparegut José Enrique per a cabotejar completament lliure de marcatge. El 9 del Melilla ha dirigit bé la pilota però en això que ha aparegut la mà miraculosa de Jaume Valens per a tocar el just i que no haguera acabat en el primer gol del que estava sent un dessaborit partit, sense cap *chicha ni espurna.

No se sap si influenciat o no pel final del primer temps on els locals han sigut millors, la veritat és que el Melilla ha buscat posar una marxa més en l’arrancada de la segona part i eixe pas al capdavant ha creat molts problemes a l’Esportiu que s’ha vist obligat a tancar files. En el 53 una altra ocasió clara per als de Juan Sabas, ara després d’una arribada fins a la línia de fons del lateral Loren, que ha trobat una autèntica autopista per la banda esquerra blanc-i-blava. La passada arrere del 2 del Melilla no l’han *engatillado bé Alassan qui ha disparat malament i per damunt del travesser.

Gol anul·lat al Melilla

Dos minuts després, gol anul·lat a Bandaogo, no se sap bé perquè, ja que fora de joc no hi havia en l’acció, en tot cas per una falta prèvia al tret de l’11 *azulino. En el 63, de nou ha hagut d’intervindre Jaume Valens, ara tirant-se a baix per a rebutjar un tret dur i ben col·locat d’Álex Macías. L’Alcoyano ha tractat de recompondre’s amb els canvis, l’entrada de Pablo Ganet ha donat algun de criteri al joc blanc-i-blau, a més de servir de fre a les avançades del Melilla, que cada vegada estava trepitjant amb major perill l’àrea de Jaume Valens, de nou el millor del Deportivo amb les seues parades.

En el 77, primer acostament seriós dels blanc-i-blaus a l’àrea del Melilla en la segona part, després d’un llançament de córner que Primi ha rematat de cap en posició una mica forçada. A aquesta acció ha vingut una altra que sí ha tingut transcendència en el marcador, ja que cinc minuts després s’ha deslligat el cicló dels ‘Homes de Verd’ amb eixos dos gols que han culminat amb la victòria 0-2 en l’Álvarez Clar.

En el 82, altres vegada des de la cantonada, bona pilota de Pablo Ganet al cor de l’àrea, allí ha aparegut el cap de Farru per a anotar el 0-1. Aquest gol ha obligat el Melilla a llançar-se en tromba sobre la porteria de Jaume Valens, circumstància que ha sabut aprofitar l’Alcoyano, que en un robatori de pilota s’ha plantat en tres passes en l’àrea local amb centre de Kike Carrasco sobre l’arribada des de segona línia de Pablo Ganet i el hispaguineà no ha perdonat, signant així un increïble final del partit

Fitxa tècnica

Melilla: Montoya, Loren, Moi Rodríguez, Yuste, Álex Macías, Alassan (58’ Morillo), Bandaogo (70’ José Antonio), David Suárez, Sergi Pérez (70’ Mamor), Siddiki (23’ Salasi) i José Enrique (58’ Dani García)

Alcoyano: Jaume Valens, Sergi López (58’ Javi Antón), Primi, Álvaro Vega, Farru, Armental (85’ Kike Carrasco), Imanol, Albisua (64’ Juanan), Nieto, Lara (64’ Pablo Ganet) i Dani Selma (58’ Pradera)

Àrbitre: Bestard Servera (Balear). Va amonestar als locals Siddiki i als visitants Imanol García, Javi Antón i Prada.

Els gols: 0-1 (min. 82) Farru. 0-2 (min. 88) Pablo Ganet.