Mazón anuncia a Ibi sancions per a combatre la falsificació de productes

En la seua visita a la planta de reciclatge d'Acteco

Mazón anuncia a Ibi sancions per a combatre la falsificació de productes
Mazón i Montes, divendres passat a Ibi.

El *resident de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que la Generalitat “augmentarà al màxim les sancions per productes perillosos, defectuosos, falta d’informació o etiquetatge per a garantir la seguretat de la nostra ciutadania i defensar a les empreses de la Comunitat Valenciana”.

El cap del Consell ha assenyalat que amb aquesta mesura “lluitarem contra la pirateria, falsificacions o imitacions que afecten sectors com el tèxtil, el calçat, el joguet o la ceràmica, entre altres”.

El president, acompanyat per la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha realitzat aquestes declaracions durant la visita a les instal·lacions de la planta tractament i reciclatge de la firma Acteco, a Ibi, on es duen a terme la destrucció de productes defectuosos.

El cap del Consell ha explicat que “incrementarem les sancions tot el que permet la Llei perquè no isca barat posar en risc la salut dels nostres ciutadans i la seguretat dels nostres xiquets i xiquetes”.

Carlos Mazón ha manifestat que la Generalitat modificarà el Decret legislatiu 1/2019, del 13 de desembre d’aprovació del text refós de la Llei de l’Estatut de les persones consumidores i usuàries de la Comunitat Valenciana.

Així, ha assegurat que la modificació de la Llei de l’Estatut del Consumidor en la Comunitat Valenciana farà referència bàsicament a l’apartat de sancions “amb especial rellevància als quals no col·laboren en la retirada de productes o reincidisquen en això” i ha agraït als que “sí que contribueixen a evitar aquesta competència deslleial”.

Advertisements

Send this to a friend