MC Zeik gana la primera edició d’Alcoi Sona

Gravarà un CD professional i un videoclip

MC Zeik guanya Alcoi Sona
El guanyador, durant la final, celebrada dissabte passat. ALDEMAR

El raper MC Zeik ha guanyat la primera edició de l’Alcoi Sona. Es tracta d’un concurs ideat per la regidoria de Joventut amb la intenció de fomentar la música en directe i, en concret, de grups formats per joves d’entre 12 i 30 anys.

La final va tindre lloc dissabte passat, a l’Auditori Estimant Blanquer (parc de la Zona Nord). El Mag Hugo va actuar com a dinamitzador d’aquest esdeveniment i també cal destacar la participació de l’alumnat i professorat del departament de Modern de l’Escola Crescendo d’Alcoi.

El jurat format per Chus Moreno, guitarrista de la nostra ciutat amb molta tradició en l’àmbit de música moderna a Alcoi; Jesús Lara, músic i compositor des de fa més de 25 anys amb cinc àlbums propis; i Estela Tormo, cantant, lletrista, guitarrista i baixista del grup musical Júlia; va triar com a guanyador a MC Zeik, qui va fer música rap. Segon va ser El Pance i tercer, Ricardo González Moyano.

MC Zeik és un artista local que es va obrir camí en la indústria de la música produint els seus instrumentals, escrivint les seues lletres i mesclant la seua música i la d’altres artistes. El premi aconseguit consisteix en l’enregistrament d’un CD en estudi professional del repertori interpretat en el concert de la final, així com l’enregistrament del videoclip de la cançó guanyadora. A més, els tres participaran en un concert amb la resta de finalistes d’aquest concurs organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

Send this to a friend