‘Memòries del segle XX’ descobreix la figura de José Vicente Botella

El documental es projectarà aquest dimarts en un acte que se celebra en Fundació Mutua Levante

descobreix la figura de José Vicente Botella
José Vicente Botella, en un retrat captat per la seua filla, la fotògrafa Siena Botella.

La reedició de la novel·la ‘Un naufragio’, que es va regalar amb l’edició del passat dissabte 30 de setembre del Nostre, ha suscitat la pregunta de qui és el seu autor, José Vicente Botella Cantó, i per a donar resposta s’ha organitzat, per a dimarts vinent, en la Fundació Mutua Levante, a les 19 hores, un acte de reivindicació de la personalitat i del treball desenvolupat per qui va ser director del periòdic Ciutat des de 1981 fins a 2004.

José Vicente Botella no va anar només un gran periodista i mestre de tota una generació a l’escola que va ser Ciudad, ni l’autor de la premiada novel·la ‘Un naufragio’, també ha sigut un home de teatre i un notable dissenyador, autor d’importants campanyes promocionals, editorials i informatives a Alcoi.

Documental
En l’acte del dimarts, amb el títol de ‘Memòries del segle XX’, es projectarà un documental, de Visual Crea Studio, en el qual diferents personatges alcoians parlen de José Vicente i el seu treball. També es comptarà amb la intervenció de Santiago Sanchis, director del Periòdic d’Ontinyent i de Pau Grau, qui va ser redactor de Ràdio Ciutat i del periòdic Ciutat.

Send this to a friend