Mireia Martí publica el diari del seu confinament

‘Després de la finestra’ és el seu primer llibre

Mireia Martí publica el diari del seu confinament
Martí va començar a redactar aquests escrits com un testimoniatge sobretot el que es va viure des de l’inici de l’estat d’alarma

El que va començar com un diari de l’estudiant de periodisme alcoiana Mireia Martí, sobre les vivències, sensacions i evolució de la pandèmia, ha desembocat en la publicació del primer llibre d’aquesta jove sota el títol ‘Després de la finestra’.

Martí va començar a redactar aquests escrits com un testimoniatge sobretot el que es va viure des de l’inici de l’estat d’alarma i els publicava en el seu perfil de Facebook. Posteriorment, el mitjà digital Aramultimèdia, va començar a publicar aquests textos, mentre que la mateixa autora va decidir fer un pas més i obrir-se un compte d’Instagram exclusiva en la qual publicar les seues sensacions i tractar d’arribar al públic més jove.

Nou mesos després, el diari de Mireia Martí veu la llum en format de llibre, conformat per un recopilatori dels seus textos, i que es pot adquirir enviant un correu a mireimarex@gmail.com, en la web de Aramultimèdia, o físicament en alguns punts d’Alcoi.

Send this to a friend