Moisés Olcina, 40 anys fent música

Ho celebra amb l’espectacle ‘Saxcar’, el pròxim 1 de juny, en l’IVAM CADA Alcoi

Moisés Olcina, 40 anys fent música
Moisés Olcina tocant el saxo durant un concert.

El reconegut músic alcoià Moisés Olcina commemora els seus 40 anys en el món de la música amb un concert molt especial, titulat ‘Saxcar’. Aquest esdeveniment, el nom del qual és un joc de paraules amb el terme valencià ‘sacsar’, que significa ‘moure’, promet ser, en paraules del mateix Moisés, un dels més especials de la seua carrera musical.

El concert tindrà lloc aquest dissabte 1 de juny, a les 20 hores, en l’IVAM CADA Alcoi i en ell, no estarà sol Olcina, sinó que l’acompanyaran el seu trio d’amics i companys de professió David Castelló, saxofon soprano; Eladio Sellés, saxofon alt; i Raúl Richart, saxofon baríton. La història d’aquest quartet és entranyable. Es van conéixer fa quasi deu anys mentre feien classes de música a Cocentaina i, des de llavors, i sempre que les seues agendes ho permeten, es reuneixen per a fer el que més els apassiona: la música.

Els quatre músics ja van deixar la seua petjada en el Mundial celebrat a Canàries, el desembre passat, amb el mateix concert, i aterren a Alcoi exactament amb el mateix programa.

L’espectacle començarà amb ‘Trans-Trane’, una versió per a saxofon tenor i electrònica basada en ‘A Love Supreme’, de John Coltrane. Continuará con ‘Miniature Jazz Suite’ de Lennie Niehaus, ‘Two Improvisations’ de Phil Woods, ‘Hip Hop’ de Gordon Goodwin, ‘Bing, Bing, Boing’ de Edward Petersen, ‘Handakas’ de David Salleras y terminará con ‘Three Jazz Movements’ de Russ Peterson.

Moisés Olcina es mostra il·lusionat per aquest concert però, sobretot, agraït a totes les persones que l’han acompanyat en el seu camí i amb els qui ha compartit innombrables experiències i vivències al llarg d’aquests anys. Les entrades es poden adquirir de manera gratuïta en TicketAlcoi.

Send this to a friend