Mor el polític alcoià Miguel Valor

L'Ajuntament i el president del PP a Alacant han mostrat les seues condolences a la família

Mor el polític alcoià Miguel Valor
Valor, a la dreta, amb l’expresident de la Generalitat, Alberto Fabra. ARXIU

Ha mort als 79 anys el polític alcoià Miguel Valor, diputat de cultura pel Partit Popular i alcalde d’Alacant de gener a juny de 2015. L’Ajuntament d’Alcoi ha emés un comunicat mostrant les seues condolences a la família i amics.

Valor va ser regidor d’esports d’Alcoi per UCD en la primera legislatura de la democràcia, en la qual Alcoi va tindre un govern de concentració encapçalat pel PSOE amb Josep Sanus. Valor també va ser diputat provincial de cultura i esports de 1983 a 1991, quan va passar a ser diputat en Les Corts pel Partit Popular, fins a 1995. Des d’aquell any fins a 2007 va ser regidor de cultura i esports d’Alacant fins a 2014.

Després de la dimissió de l’alcaldessa Sonia Castedo al desembre de 2014, Miguel Valor, regidor més veterà de l’ajuntament, va ser elegit nou alcalde de la ciutat. A més, Valor va mantindre el seu càrrec com a regidor i president del Patronat Municipal de Turisme i Platges. Finalment es va retirar de la política.

El president del PP de la província d’Alacant, Toni Pérez, ha destacat “el treball que Miguel Valor va fer en tota la seua trajectòria política, una trajectòria que a més va tancar com a alcalde d’Alacant” i ha recordat “la seua etapa com a diputat de Cultura, ja que va posar els fonaments de l’oferta cultural museística i cultural que hi ha ara mateix a Alacant”.

Per part seua, l’alcalde d’Alcoi destaca la figura de Valor. «Ens ha deixat un alcoià que treballat molt per la cultura i l’esport en diferents administracions, començant a l’Ajuntament d’Alcoi i acabant en el d’Alacant. Vull traslladar el meu condol a la família, amics i companys polítics de Miguel Valor», assenyala Toni Francés.

Send this to a friend