Mostra d’art per a visibilitzar a artistes alcoians

La primera edició tindrà lloc aquest dissabte en la plaça Ferrándiz i Carbonell

Mostra d'art per a visibilitzar a artistes alcoians
Presentació de la iniciativa.

Amb l’objectiu de visibilitzar als artistes alcoians i les diferents disciplines, per aquest motiu naix la Mostra d’Art i Disseny Alcoi, la primera edició de la qual tindrà lloc aquest pròxim 16 de desembre, de 10 a 14 hores, en la plaça Ferrándiz i Carbonell –la plaça del Campus d’Alcoi de la UPV–.

Així ho ha explicat l’edil de Cultura, Elisa Guillem, qui ja ha avançat que la idea és que hi haja unes quatre o cinc edicions anuals d’aquesta cita i a més, que la Mostra vaja ampliant-se, d’aquí ve que el logo creat per a aquest esdeveniment siga molt similar al de l’IVAM CADA Alcoi, ja que el propòsit és que els estands vagen baixant, conforme augmente la xifra, cap a aquest espai cultural, referent de l’art a Alcoi.

Per a començar hi haurà uns 20 artistes en la Mostra d’Art i Disseny Alcoi, però de cara a les següents edicions està oberta la participació a tots els artistes que vulguen acudir.

En principi, la següent data seria febrer de 2024.

Pel que respecta a la pròpia cita, els artistes podran mostrar la seua obra, bé siga pintura, escultura, ceràmica, o qualsevol vessant artístic, tant les peces que tinguen ja realitzades o que estiguen realitzant en directe, o també, segons va indicar l’edil de Cultura, els artistes estaran oberts a rebre encàrrecs, sent una obra d’art una bona idea com a regal en aquestes dates.

Així mateix, és una oportunitat per als assistents de conéixer als artistes personalment i també la seua obra.

En cada edició hi haurà actuacions musicals en directe, en aquesta ocasió, de Jesús Lara, Javier Expósito i Rubén Priego i de Awita Clara i Miguel Ángel Ocarray.

Membres del col·lectiu de dones artistes (DAMAC) –que compleix un any el dia 14– seran presents, tant a nivell individual com grupal.

Send this to a friend