Multitudinària graduació de l’última promoció del Campus

La cerimònia es va traslladar al poliesportiu en aquesta ocasió per a garantir les mesures anti Covid

Multitudinària graduació de l'última promoció del Campus
L’acte de graduació va tindre lloc ahir a la vesprada en un pavelló del poliesportiu. | XAVI TEROL

El pavelló Mutualidad de Levante del poliesportiu Francisco Laporta va albergar ahir tard l’acte de graduació d’alumnes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). La cerimònia es va traslladar en aquesta ocasió des de les instal·lacions pròpies de l’escola a un recinte amb major capacitat que poguera garantir les mesures de seguretat enfront de la Covid-19.

Més de dos-cents estudiants dels sis graus, dos dobles graus i els màsters universitaris que imparteix el Campus, es van acomiadar ahir dels seus respectius estudis en un acte que va estar presidit pel vicerector de Professorat i Ordenació Acadèmica, Juan Carlos Cano; l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el director de l’EPSA (Escola Politècnica Superior d’Alcoi), Pau Bernabeu; i actuant com a padrí dels graduats i graduades de l’última promoció corresponent al curs 2020-2021, el professor Antonio Arques. També van ser presents Alfonso Gosálbez, com a representant del Col·legi d’Economistes d’Alacant, juntament amb Andrés Fuster, del COITI (Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials) d’Alacant.

ESFORÇ COL·LECTIU
El director de l’EPSA es va dirigir als alumnes per a llançar-los una felicitació col·lectiva, al mateix temps que va agrair l’esforç realitzat per la comunitat educativa en el seu conjunt durant la pandèmia, que ha marcat la recta final dels estudis de les diferents promocions presents. Bernabeu va remarcar, així mateix, que la docència representa un repte per al professorat, “ens obligau a ser millors”, va assenyalar, i en aquest sentit va incidir en què “la universitat sempre ha d’estar al costat de l’estudiantat”.

Per part seua, l’alcalde va destacar la qualitat dels estudis que imparteix el Campus alcoià, que en opinió seua són “garantia d’èxit” de cara al futur laboral immediat dels alumnes. Una qüestió que va recolzar el vicerector de la UPV, que va voler donar l’enhorabona als nous graduats de “la millor politècnica d’Espanya” segons reflecteixen els rànquings.

Send this to a friend