Municipis de la zona donen a conéixer els seus encants en Fitur

Sota la marca del Patronat de Turisme Costa Blanca

Municipis de la zona donen a conéixer els seus encants en Fitur
Presentació en la qual va participar L’Orxa en Fitur.

Sota la marca del Patronat Costa Blanca, nombrosos municipis de les nostres comarques han estat presents en FITUR, una cita en la qual han presentat els seus atractius turístics, destacant els seus encants naturals.
D’una banda, L’Orxa ha donat difusió a les seues rutes senderistes mitjançant les quals conéixer l’entorn natural, mentre que la Cova de l’*Or ha sigut l’aposta de Beniarrés, un santuari del Neolític que ofereix una experiència única per als amants de la història i l’arqueologia i amb la posada en valor de la qual està compromesa la Diputació d’Alacant.
Així mateix, Famorca ha promocionat alguns dels seus atractius, com els ‘Corrals de la Cova’, la ‘Font de l’Anouer’ o les rupestres en el ‘Morro de l’Asdarbalet’. Xixona s’ha presentat com el lloc més dolç del món i Castalla ha presentat l’app AudioExplora que ofereix un complet recorregut per la localitat sota la temàtica de les guerres napoleòniques.
Ibi també ha estat present aquests dies en IFEMA Madrid, en FITUR, i ha mantingut diverses reunions amb empreses de l’àmbit turístic privat, abordant en una d’elles la possible incorporació del municipi a una xarxa de digitalització turística.

Send this to a friend