Muro dona un nou impuls a l’oferta d’oci de les seues festes

El concert i l'Entraeta oficial van obrir aquest dissabte l'esperada setmana gran

Muro dona un nou impuls a l'oferta d'oci de les seues festes
L’edil de Festes i el president de la Junta de Festes van presentar les novetats d’enguany.

Aquest cap de setmana marca l’inici de la setmana gran que conduirà a Muro feia les jornades centrals de les seues Festes de Moros i Cristians en honor a la Verge dels Desemparats, unes celebracions que arrancaran oficialment divendres que ve des de la plaça El Matzem, amb la cercavila de La Vespra a partir de les 20 hores.

Però abans d’això, concert de música festera i l’Entraeta oficial van obrir aquest dissabte les celebracions, finalitzant a la nit amb una ‘western party’ ambientada en el mític oest. És la primera aposta d’una oferta d’oci nocturn que enguany es renova en la plaça Matzem amb propostes diferents i entre les quals destaquen un macroespectacle musical el dia de La Vespra, un gran xou per al dissabte en el qual cobraran força tant l’animació com la percussió, l’actuació d’un DJ el diumenge i una discomòbil per al dilluns Dia dels Trons.

Les nits de festa finalitzaran el dissabte 17 de maig, en la Vespra de la Pujà, amb una batalla de DJ’s de la zona que inclourà la possibilitat que el públic vote al millor.

“Com en tots els esdeveniments multitudinaris, s’habilitarà un Punt Violeta on es donarà informació i assistència a totes les persones que el necessiten i el demanen. Com a novetat, també es repartiran tapes antidroga per a gots. Estaran disponibles tant en el punt Violeta com en les barres i són totalment gratuïtes. Finalment, els lavabos portàtils es traslladaran al pàrquing de l’edifici del Matzem perquè la plaça estiga més buidada”, explicava aquesta setmana la regidora de Festes, Sara Beneyto.

D’altra banda, la fira d’atraccions passarà a estar situada en el solar que van deixar els barracons del Col·legi El Bracal, espai en el qual estaven situades antany.

Advertisements

Send this to a friend