Naix la Mesa de la Cosmètica amb vista a la reindustrialització

La setmana passada va tindre lloc la constitució d'aquest òrgan en la nova seu d'Aitex

Naix la Mesa de la Cosmètica amb vista a la reindustrialització
Els empresaris de la indústria cosmètica i representants de la conselleria d’Indústria i d’Aitex es van reunir en l’institut tecnològic.

“La indústria cosmètica té unes característiques molt especials, un públic molt especial i a més, una presència molt especial a la Comunitat Valenciana que val la pena tindre un tractament a part”.

Així va explicar la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, el fet que des de la citada conselleria s’haja decidit comptar amb una Mesa Autonòmica de la Cosmètica –englobada en la de la indústria química– pròpia, dins del treball que s’està realitzant en el marc del Pla de Reindustrialització de la Comunitat Valenciana.

La Mesa de la Cosmètica es va constituir la setmana passada en la nova seu d’Aitex, amb la presència de Montes, del secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, així com de representants de les firmes més importants de la cosmètica en el territori valencià, tal com va confirmar Montes, qui va ser rebuda pel director general d’Aitex, Vicente Blanes.

La consellera va explicar que es tracta d’una Mesa oberta a tot aquell que vulga “treballar i aportar per a un millor desenvolupament futur de la indústria” i que amb ella “escoltem a tots els actors des de baix i construïm aquelles estratègies que ens porten a poder fer créixer el pes de la indústria valenciana”.

Així mateix, Montes va remarcar la labor dels instituts tecnològics, entre ells Aitex, sobre la nova seu dels quals va dir que és “espectacular”. Així mateix, va al·legar que “sense els instituts tecnològics, el teixit industrial i empresarial valenciana tindria molt més difícil aconseguir eixes cotes d’innovació que tenim”.

Send this to a friend