Néstor Abad i Laura Casabuena, Premis de L’Esport 2023

El gimnasta, amb sis premis Juan Agudo Garat, desbanca a Nico Terol com a esportista més llorejat de la història d'aquest lliurament

Néstor Abad i Laura Casabuena Premis de L’Esport 2023
Néstor Abad

Dos dels nostres esportistes del moment, Néstor Abad i Laura Casabuena, s’emportaran totes les mirades el pròxim 12 d’abril, en el retorn de la Gala dels Premis de L’Esport com a millors esportistes de 2023. Per a cap dels dos serà una cosa nova.

En el cas de Néstor Abad serà la sisena vegada que és triat premi Juan Agudo Garat, que distingeix al millor esportista de cada anualitat. Aconsegueix, d’aquesta manera, desbanca a Nico Terol com a esportista amb més guardons. El pilot va aconseguir ser triat en 2004, 2005, 2008, 2009 i 2010, mentre que el gimnasta ha aconseguit aquest premi en 2013, 2015, 2016, 2018, 2019 i 2023.

Per part seua, Laura Casabuena repeteix distinció per segona anualitat consecutiva en l’apartat de premi al millor esportista promesa, encara molt lluny dels cinc que va obtindre precisament Néstor Abad en l’arrancada de la seua carrera esportiva, tots ells consecutius, entre 2003 i 2007.

Com a presentadora de l’acte estarà la periodista Mireia Martí, col·laboradora d’aquest periòdic, mentre que un dels esportistes més guardonats, referent de l’esport paralímpic mundial, el valencià Ricardo Ten, apadrinarà el lliurament.

Sense anar més lluny, aquesta setmana va aconseguir tres medalles en els Mundials de pista que s’han celebrat a Rio de Janeiro. A més de ciclista, és també nadador, tenint un currículum increïble punt en Jocs Olímpics, Mundials i Europeus.

Mencions especials

Està previst que eixe nit també es faça lliurament de les mencions especials. En l’apartat d’aniversaris, rebran el seu reconeixement el Moto Club Escuderia Pistó pels seus 50 anys i la Creu Roja, que ha complit 150 anys des de la seua fundació.

Quant a reconeixements especials, seran quatre en aquesta edició, al futbolista Julián Cerdà ‘Juli’, el gestor esportiu Vicente Torregrosa, el tennista Miguel Valor i el dirigent esportiu, Andrés Hernández, president del Patín Alcodiam.

Send this to a friend