Neus Ferri arriba a Alcoi en el viatge final de ‘Llar’

La cantant alcoiana ha iniciat una gira de cinc concerts acústics que portaran el seu nou treball a diferents sales

Neus Ferri arriba a Alcoi en el viatge final de ‘Llar’
Neus Ferri actuarà aquest divendres en l’IVAM CADA.

La cantant alcoiana Neus Ferri s’acomiada del seu multipremiat disc ‘Llar’ amb una mini gira de concerts acústics que la portaran per diferents sales de Madrid, Alcoi, Menorca, València i Barcelona durant els mesos d’abril i maig, acompanyada pel guitarrista Hèctor Tirado. Amb aquestes cinc dates per sales, Neus Ferri portarà ‘Llar’ en un format íntim i proper al seu públic, mentre es troba immersa en la composició de nous temes per a un proper treball discogràfic.

El primer dels concerts va ser el divendres 12 d’abril a la sala Libertad 8 de Madrid. Aquest divendres 26 d’abril serà el torn de l’IVAM CADA d’Alcoi, on tampoc queden localitats disponibles, i posteriorment Neus Ferri passarà el diumenge 28 d’abril per Es Mercadal, a Menorca, el dimarts 30 d’abril per la sala El Volander de València i conclourà el dijous 2 de maig a la sala El Medi de Barcelona.

‘Llar’ va veure la llum al 2022 i ha recorregut durant dos anys escenaris de tot el territori valencià, entre els quals destaca el concert al Palau de les Arts de València al gener de 2023 dins del cicle dedicat a les músiques valencianes. El disc està format per 8 temes i per primera vegada en la trajectòria de Neus Ferri, tenia la major part de cançons en valencià. ‘Llar’ fa un viatge introspectiu a l’univers particular de Neus Ferri i suposa alhora una emotiva tornada als orígens quant a temàtica mentre que feia una evolució estilística cap a un so personal i intens. ‘Llar’ compta amb la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d’Hèctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) va ser l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball.

ÀMBITS MUSICALS
Neus Ferri (Alcoi, 1984) ha treballat en gairebé tots els àmbits musicals possibles: des de la docència fins a la composició, passant per músic de sessió, musicals i corista d’altres artistes, i en tants estils musicals com permet la seva versatilitat vocal, aplaudida per la crítica i l’audiència. Es va donar a conèixer com a intèrpret a nivell estatal a través del programa ‘La Voz’ a la seva primera edició a Espanya (2012) i del que va ser finalista. Neus va agafar llavors les regnes de la seva carrera en solitari i després de publicar el seu primer treball ‘Aquí me tienes’, va ser fnalista als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 amb el seu segon disc d’estudi ‘Canciones de amor al odio’, editat al costat de Maldito Records i produït per Pachi García Alis. El 2022 es publicava ‘Llar’, l’últim disc de l’alcoiana, que va guanyar el premi al millor disc de rock als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022 i el Premi Ovidi 2022 també al millor disc de rock.

Advertisements

Send this to a friend