Neus Ferri va acomiadar el seu treball ‘Llar’ a casa

La cantant alcoiana va oferir un concert acústic el divendres en l'IVAM CADA

Neus Ferri va acomiadar el seu treball 'Llar' a la seua casa
Neus Ferri en el concert del divendres. | QUIQUE REIG

‘Llar’ és l’últim i ‘multipremiat’ treball de la cantant alcoiana Neus Ferri, qui està duent a terme una sèrie de concerts acústics en diferents punts d’Espanya per a acomiadar aquest treball.

Una de les seues últimes cites ha sigut a Alcoi, divendres passat, mentre que ahir va actuar a Menorca i demà ho farà a València.

Ferri es va pujar a l’escenari de l’IVAM CADA en un saló replet de públic, penjant el cartell de ‘Sold out’, igual que ha fet a Madrid i a València.

Després del concert, en les seues xarxes socials, la cantant alcoiana ha mostrat la seua immensa emoció pel viscut el divendres a la seua casa, a Alcoi, i per la immillorable resposta del públic.

Recordar que ‘Llar’ va eixir l’any 2022 i durant aquests anys ha recorregut escenaris de tot el territori valencià, entre els quals destaca el concert al Palau de les Arts de València al gener de 2023 dins del cicle dedicat a les músiques valencianes. El disc està format per 8 temes i per primera vegada en la trajectòria de Neus Ferri, tenia la major part de cançons en valencià. ‘Llar’ fa un viatge introspectiu a l’univers particular de Neus Ferri i suposa alhora una emotiva tornada als orígens quant a temàtica mentre que feia una evolució estilística cap a un so personal i intens. ‘Llar’ compta amb la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d’Hèctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) va ser l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball.

Advertisements

Send this to a friend