L’Escola d’Art presenta la seua nova mostra ‘Nexe(s)’

L'exposició aborda el concepte de la diversitat en totes les seues dimensions

L'Escola d’Art presenta la seua nova mostra ‘Nexe(s)'
Inauguració de l’exposició, dijous passat. | QUIQUE REIG

‘Nexe(s)’ és el títol de l’exposició que s’ha inaugurat aquest passat dijous i que es pot veure fins al 16 d’abril en la seu de la Fundación Mutua Levante. Es tracta d’un nova exposició de l’Escola d’Art i Disseny d’Alcoi.

Aborda el concepte de la diversitat en totes les seues dimensions; estètica, racial, sexual, corporal, de gènere, edat, classe o condició… Tot això a través del retrat fotogràfic de persones que formen part de l’Escola i que funciona al mateix temps com a catalitzador i recer d’aquesta pluralitat.

D’una banda, trobem retrats a color en gran format, per l’altre, un mosaic conformat, sense jerarquies, de persones anònimes. En aquest tapís humà preval la pluralitat sobre la diferència per a ressaltar el que ens iguala. Mentre que, d’altra banda, els retrats independents fan de contrapunt per a ressaltar la singularitat que ens fa genuïns. La individualitat d’aquesta part se sosté gràcies als textos que acompanyen les imatges i als fons de color que generen una aura única. El projecte s’expandeix amb entrevistes audiovisuals que amplifiquen la diversitat d’expressions i moviments.

Send this to a friend