No va haver-hi foto entre Ramírez i Francés

L'Alcoyano s'inclina per l'oferta de Juan Carlos Ramírez
Ramírez és el nou mecenes d’un projecte blanc-i-blau a tres anys

L’esperada foto entre la propietat i l’alcalde no va acabar donant-se. L’Alcoyano va declinar la invitació de l’Ajuntament, en un clar gest que les relacions entre totes dues parts estan trencades o viuen el seu pitjor moment, com es vulga interpretar. Fa dues setmanes, en l’últim partit dels de Vicente Parras en el Collao, just el cap de setmana en el qual va esclatar tot el “cas La Nucia”, Toni Francés es va quedar sense explicacions de primera mà després de la decisió de Juan Carlos Ramírez de quedar-se a casa, alguna cosa que era la primera vegada que ocorria l’any i mitjà que porta al capdavant de l’entitat blanc-i-blava, al·legant una gastroenteritis.
Després d’aquell primer desacord han sigut dues setmanes on la rumorologia entorn d’un canvi de domicili social han anat prenent vol i adquirint diferents versions. D’aquí ve que la reunió programada per al dijous haguera alçat gran expectació, encara que els qui millor coneixen a Juan Carlos Ramírez van ser els primers a apuntar que eixa reunió del dijous en alcaldia anava a tindre poc o cap recorregut, com així va acabar succeint.
La versió oficial va ser que a Ramírez li era impossible assistir per motius d’agenda, però l’oficiosa va ser una altra ben diferent. Pel que sembla, si les ganes per reunir-se amb l’alcalde eren poques o inexistents, tampoc a la propietat li van agradar les maneres que es van utilitzar des d’alcaldia per a convocar una reunió en la qual s’anaven a tractar qüestions importants, almenys en aparença.

Demostració de força
Siga d’una forma o una altra, la veritat és que el succeït el dijous és un símptoma clar de com estan les relacions entre l’Alcoyano i l’Ajuntament. Tampoc va ajudar massa a apaivagar els ànims la demostració de força que es va voler transmetre des del govern municipal amb la nota de premsa que va aparéixer en el correu de tots els mitjans de comunicació locals un parell d’hores després, en la qual es relacionava tota la inversió en l’Alcoyano des de 2015, especialment l’apartat de millores en el camp, en les quals el govern s’atribueix la inversió quan, des de l’Alcoyano es defensa que els diners va vindre de Diputació i no de les arques municipals.
Dins de la postura tancada que des d’alcaldia s’ha mantingut en tots aquests mesos defensant que l’Alcoià és una institució privada en mans de capital privat, almenys eixa nota de premsa llançava una xicoteta llum d’esperança que pot ser el clau cremant al que es pogueren agafar els més optimistes per a reprendre les relacions.
En ella es parla de “treballar perquè el club dispose d’un espai de gespa artificial”, la gota d’aigua que fa uns mesos va portar al distanciament definitiu.
En el seu moment, la propietat va sol·licitar a l’Ajuntament li cessió del camp nº3 del Serpis –actualment de terra i en desús– per a convertir-ho en gespa natural amb una inversió que eixiria de la butxaca del mateix Ramírez. La resposta del govern municipal va ser traslladar-li al club que per a eixa instal·lació hi havia un projecte de futur per a situar una pista de futbol 8 i una altra de tenis, a més d’una zona per a ampliar l’aparcament del Francisco Laporta.
Una postura que va indignar a la propietat, en tant que des de l’Alcoyano se sosté que en el contracte de venda dels Camps del Serpis es va incloure una clàusula per la qual, en un temps determinat, no es pot contemplar cap instal·lació que no siga per a la pràctica del futbol.
Tampoc a l’Alcoyano li ha semblat raonable l’última proposta del govern municipal, que acceptaven la cessió del camp nº3 però per un temps limitat de tres anys, quan qualsevol inversió per a dotar de gespa artificial supera àmpliament els 100.000 euros.
En l’Alcoyano han declinat fer qualsevol tipus de declaració, mentre que Alberto Belda, regidor d’esports, ha confirmat que des de l’Ajuntament “estem treballant perquè l’Alcoyano tinga un espai perquè puga entrenar. Està l’opció del camp núm. 3 però hi ha una altra més i primer volem consensuar-ho amb el club”. Demà, en la llotja del Collao, tornarà a escriure’s un nou capítol d’aquest nou serial entre Alcoyano i Ajuntament.

Advertisements

Send this to a friend