Nova acció per a tractar de revitalitzar el barri del Partidor

L'Ajuntament ha adquirit un edifici al carrer Sant Vicent perquè tinga un ús comunitari

Nova acció per a tractar de revitalitzar el barri del Partidor
L’edifici adquirit, el número 19 del carrer Sant Vicent Ferrer.

L’Ajuntament d’Alcoi ha adquirit recentment l’immoble número 19 del carrer Sant Vicent Ferrer, en la zona del Partidor. Aquesta compra té com a objectiu revitalitzar el barri i dotar d’espais i serveis als veïns del barri.

La regidora de Patrimoni, Teresa Sanjuán, comenta que aquesta transacció va en la línia d’unes altres que està realitzant el consistori, o està treballant en elles, tant en aquesta zona com en altres d’Alcoi, mitjançant les quals l’Ajuntament compra edificis buits que estan en mal estat per a donar-los un ús comunitari i que tinguen un gaudi comú.

És el cas d’un immoble que el consistori ja va adquirir en el seu moment també al carrer Sant Vicent, a penes uns metres més a baix del que s’ha comprat ara, i que va ser reconvertit en un parc.

Sanjuán indica que l’immoble de baix del 19 ja era de propietat municipal –tenint a la seua disposició dos edificis junts–, i que ara la idea és parlar amb els veïns i veïnes de la zona per a conéixer les preferències que tenen de cara a la nova vida d’aquest edifici, bé siga convertir-lo un espai verd, un aparcament, o qualsevol altra prioritat que consideren oportuna.

Després d’això, s’estudiaran les propostes que sorgisquen i es determinarà l’ús que se li donarà, prioritzant “revitalitzar el barri”, objectiu de la citada línia estratègica de l’Ajuntament, en paraules de la regidora.

L’import de la compra ha ascendit a 18.407 euros i l’immoble té una superfície de 128,25 metres quadrats –dividida en diverses plantes, tal com s’aprecia a la foto–, segons la informació facilitada per l’edil de Patrimoni.

Send this to a friend