Novaterra compleix 30 anys amb un esdeveniment sobre lideratge empresarial

L'acte es va celebrar en el CADA comptant amb l'assistència d'un centenar de persones

Novaterra compleix 30 anys
Els premiats en l’acte celebrat en l’IVAM CADA.

L’IVAM CADA ha acollit un acte de la Fundació Novaterra sobre el lideratge de les empreses amb Responsabilitat Social Corporativa de la *Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Els més de 100 assistents a l’esdeveniment celebrat la setmana passada van poder escoltar de mà dels seus protagonistes, algunes de les històries empresarials més inspiradores i amb impacte social.

Entre elles i amb presència del seu premi Goya, rebut en 2016 pel documental ‘Sueños de sal’, la conferència de Jesús Navarro, director general de la centenària empresa d’espècies Carmencita, que va destacar per la seua visió natural i orgànica de la responsabilitat social corporativa.

Miguel Ángel García, CEO d’Olis Rontonar, Guadalupe Oreja, coordinadora del màster de RSC de la UPV, i Toni Zamorano, CEO de Projectes Extraordinaris, van posar la guinda a una trobada en el qual també es van entregar els premis Novaterra als projectes socials més rellevants de la comarca.

Els premiats van ser Joseph Viçent Castañer i Alemany pel seu compromís com a voluntari amb l’entitat; l’empresa Hilados Benisaidó, per facilitar la contractació de participants dels itineraris de Novaterra; l’Associació TEA-Asperger Font Roja-Mariola pel seu suport incondicional i col·laboració activa en el treball en xarxa; i un reconeixement especial a Aroa Mira Rojano, regidora de Polítiques Inclusives.

Send this to a friend