Nuria Montes posa com a exemple a Actiu

La consellera ha visitat les instal·lacions de l'empresa, a Castalla

Nuria Montes posa com a exemple a Actiu
La consellera Nuria Montes, en la seua visita en Actiu.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha visitat la seu que l’empresa Actiu té a Castalla i ha posat les seues instal·lacions com a exemple de “innovació i caràcter visionari”.

“Es tracta d’una empresa referent”, ha destacat Montes, “tant a l’interior d’Alacant com en tota Espanya per com ha sabut avançar-se en la implantació de valors ara bàsics com la sostenibilitat, la innovació i la digitalització”.

Després del seu recorregut per les instal·lacions, que ocupen uns 200.000 metres quadrats, la consellera ha destacat que en 2008 Actiu va aprofitar el redissenye del seu sistema productiu per a introduir aquests valors.

El resultat, ha destacat Montes, “és que poques empreses poden presumir en aquests moments del seu ‘porfolio’ de clients i de la seua implantació internacional. Actiu és una empresa d’origen familiar que ara serveix d’espill perquè puguem visualitzar els fruits que donen determinades polítiques industrials”.

AJUDES AL PARC INDUSTRIAL
La consellera també s’ha referit al Parc Industrial de Castalla, on se situa Actiu, i ho ha posat com a exemple de modernització. En aquest sentit, ha recordat que el projecte de millora del Parc, presentat per l’Ajuntament de la localitat, s’ha fet mereixedor d’una ajuda pública de la Conselleria per valor de 700.000 euros.

Send this to a friend