Obert el termini per a presentar-se a Sant Jordiet

Les candidatures es poden presentar fins a dos dies abans de l'assemblea de l'Associació de Sant Jordi, que serà el 30 de maig

Obert el termini per a presentar-se a Sant Jordiet
El Sant Jordiet de les passades festes durant la tradicional ‘tirà dels clavells’. LUCIO ABAD

L’Associació de Sant Jordi ha obert el procés per a triar al xiquet que representarà la figura de Sant Jordiet en les pròximes festes de Moros i Cristians, les de 2025. El sorteig tindrà lloc durant el transcurs de l’assemblea general ordinària, que se celebrarà el pròxim 30 de maig.

D’acord amb el que s’estableix en els Arts. 19 al 28 de l’Ordenança de la Festa, podran optar al càrrec tots els xiquets que siguen proposats a la Junta Directiva per un associat o una filà, presentant la seua candidatura per escrit, com a màxim fins a dos dies abans de la citada assemblea, és a dir, el termini d’admissió de candidats finalitzarà a les 20 hores del dia 28 de maig.

El candidat a Sant Jordiet haurà de reunir les següents condicions:

  • Ser protector de l’Associació segons l’article 18 de l’Estatut, i ser cap associat dels seus pares o el seu representant legal.
  • Estar identificat amb els valors tradicionals, la coherència històrica i el criteri eclesial del personatge que representa.
  • No haver representat el càrrec, encara que podran representar-lo novament si no hi haguera sol·licitants.
  • Presentar degudament emplenada la candidatura adjunta, signada pel seu representant legal, indicant qui el representarà en l’Assemblea General i davant l’Associació de Sant Jordi.
  • Nascuts en els anys 2016 o 2017.
Advertisements

Send this to a friend