Obra Social Caixa Ontinyent dóna una furgoneta a l’Associació ADIBI d’Ibi

Aquest vehicle beneficiarà als més de 200 associats i permetran millorar la seua qualitat de vida i les dels seus familiars

Obra Social *Caixa Ontinyent dóna una furgoneta a l'Associació *ADIBI d'Ibi
En l’acte de lliurament del vehicle va ser present David Mullor i Fidela Mirón

Divendres passat 26 de febrer es va formalitzar la donació d’una furgoneta adaptada per part del director de la sucursal de Caixa Ontinyent d’Ibi i la presidenta de l’Associació de Discapacitats i Malalties Rares d’Ibi i Comarca, ADIBI.

Aquest vehicle, dotat amb 9 places adaptades amb rampa desmuntable, kit de retenció DALH amb punt en finestra i escaló elèctric a l’obertura de la porta posterior, s’utilitzarà per a prestar el servei de transport adaptat per a les activitats que organitzen i impulsen aquesta associació.

En l’acte de lliurament del vehicle han comparegut la Presidenta de l’Associació, Fidela Mirón Torrente qui va agrair el suport d’Obra Social de Caixa Ontinyent amb la donació d’aquesta furgoneta adaptada i el Director de l’oficina que Caixa Ontinyent té a Ibi des de 2017, David Mullor, qui va mostrar el seu suport i compromís amb l’entitat.

La inversió per part de l’entitat serà de 36.000 euros, que beneficiaran als més de 200 associats, i que permetran millorar la seua qualitat de vida i les dels seus familiars, ja que possibilitaren accedir als serveis que des de ADIBI es presten tant a nivell social: informació i orientació, ocupació i formació, campanyes educatives i de sensibilització, accessibilitat i integració, i activitats d’oci i temps lliure; com a nivell sanitari: de rehabilitació i teràpies alternatives.

“Des de ADIBI, estem treballant amb el màxim esforç perquè, malgrat el Covid-19, ningú es quede arrere. Aportant en la consecució d’aquest objectiu, nous professionals, projectes i accions per a aconseguir contrarestar la falta de recursos i suports ocasionats per la pandèmia”, destaca Mirón.

Send this to a friend