Onze jugadors de l’Alcoyano tenen contracte, ‘cas Juli’ i hi haurà 3 o 4 fitxatges

Onze jugadors de l'Alcoyano tenen contracte, 'cas Juli' i hi haurà 3 o 4 fitxatges

La planificació de la plantilla de l’Alcoyano 2022/23 estarà marcada més que mai pels jugadors amb contracte en vigor per al pròxim curs. Fins a onze futbolistes de l’actual plantilla tenen signada la seua continuïtat. No s’entrelluca, per tant, la desbandada d’altres temporades, en la qual el club va haver d’apostar fort pel mercat de fitxatges per a completar la seua plantilla.

Una meitat o més de la meitat –depenent de si la plantilla acaba sent de 20 o de 22 futbolistes sense comptar amb els jugadors que poden pujar de la pedrera–, té assegurat un lloc per contracte. Es tracta dels porters José Juan i Tomaz; els defenses Pablo Carbonell, Raúl González i Lillo; els migcampistes Fran Miranda, Juanan, Imanol, Antón i Andy Escudero, i el davanter Revert.

Crida l’atenció que només el jugador del palnter Revert, molt poc utilitzat per Vicente Parras, siga l’únic atacant amb contracte en vigor. En canvi sí que continuen els dos porters, també els tres migcentres –Fran Miranda, Juanan i Imanol–, tres pesos pesants de la saga com Pablo Carbonell, Raúl González i Lillo també segueixen, igual que dos jugadors de banda com Antón i Andy Escudero.

“Es tracta d’una xifra important. Suposa que la base segueix, fins i tot alguns més de la plantilla poden continuar, eixa és la meua intenció”, ha avançat Josele González, la continuïtat de la qual com a director esportiu està encara en l’aire. “Fins al 30 de juny em dec a l’Alcoyano”, ha assegurat.

Queden fora d’aqueixa llista de jugadors amb contracte en vigor: els defenses Toni Abad, Primi, Carlos Blanco i Derik; els migcampistes Ángel López i Luis Castillo; i els davanters Juli, Mourad, Dani Vega i Toni Gabarre.
En el cas de Mourad, tornarà a l’Elx, equip que ho ha cedit a l’Alcoyano les dues últimes campanyes i segurament la seua etapa com a blanc-i-blava acabarà enfront del Nàstic.

Amb Carlos Blanco hi ha un compromís perquè seguisca com a blanc-i-blau després de la greu lesió de genoll que va tindre al febrer passat. No obstant això, el club vol negociar les condicions. El central va ser una de les apostes més fortes el passat estiu i era un dels futbolistes més ben pagats de la plantilla. L’Alcoyano vol un altre tipus de condicions en cas que seguisca un any més.

El cas més complicat és el de Juli. El pròxim 30 de juny expira el contracte de tres temporades que va signar en l’estiu de 2019. El capità vol seguir però a l’agost compleix 41 anys i el club no el veu clar. “Quan arribe el moment es parlarà i prendrem la decisió que més convinga per a les dues parts, però per damunt de tot estan els interessos de l’entitat”, ha precisat Josele González.

De la resta de noms –Toni Abad, Primi, Derik, Ángel López, Luis Castillo, Dani Vega i Toni Gabarre– qui més ben posicionat es troba per a seguir un altre any és Primi. L’il·licità és el segon màxim golejador de l’Alcoyano malgrat ser central. Un altre que té moltes paperetes per a continuar és Toni Abad. El valencià ha passat de tindre peu i mig fora del club en el mercat hivernal a convertir-se en titular i un dels jugadors més en forma en aquest final de curs.

Quant a fitxatges, la direcció esportiva mirarà molt en què es gasta els diners i per a què posicions. La intenció és fer tres o quatre fitxatges importants però sobre tot es buscarà tirar la resta en un o dos jugadors. Josele González té clar en el que s’ha fallat aquesta temporada: “Ens ha faltat gol. Els números dels nostres davanters no han sigut d’equip de play-off. És veritat que la marxa de Jona ens va fer molt de mal. Amb la incorporació de Gabarre vam voler afegir un davanter més i tindre tres de garanties, però pocs dies després de tancar-se el mercat hivernal es va anar Jona i per a nosaltres va significar un important contratemps”, ha destacat el director esportiu.

Send this to a friend