Parras: “Si no arribem a dalt serà pel dèficit de la primera volta”

L'entrenador de l'Alcoyano parla de les possibilitats de l'equip en aquesta temporada

“Si no llegamos arriba será por el déficit de la primera vuelta”
Vicente Parras.

Vicente Parras té clar que si al final de temporada l’Alcoyano es queda a mig camí no serà pel realitzat des de gener fins a aquestes dates. “Si no arribem a dalt no serà pel que estem fent ara, sinó pel que no vam fer en els primers quinze partits. Tenim un dèficit de punts de la primera volta. Si haguérem sumat més punts llavors ara podríem estar com l’Algesires, veient-les vindre”, va assegurar el tècnic en roda de premsa.
“No és falta d’ambició dir que el primer és assegurar els 45 o 46 punts de la permanència”, va precisar per a afegir que “il·lusió tenim sempre. No tinc cap queixa del vestuari des de gener fins ara. Si alguna cosa no ha fet és agarrar-se a una excusa i mai s’ha rendit. Si no haguera tingut il·lusió, ara estaríem afonats en la taula, motius han hagut per a això”, va raonar.
El tècnic espera que l’equip recupere els senyals d’identitat que va perdre davant l’At. Balears. “Anem a Antequera amb la idea de tornar a ser nosaltres mateixos. Enfront de l’At. Balears no ho aconseguim. No vam ser capaços d’entendre el partit amb 1-0 als cinc minuts. Eixes ganes de guanyar ens van confondre”. Espera hui un rival que “li agrada assumir riscos amb la pilota. És la seua major arma. Excepte el Còrdova, tots els equips als quals s’ha enfrontat han sigut sotmesos. En el Collao ens va costar doblegar-los. Tenen un estil de joc molt determinat que ni tan sols canvien quan juguen fora. Mantenen eixa personalitat perquè és la seua identitat. Són un equip que genera moltes situacions en l’àrea i potser la falta d’efectivitat l’han pagada en els seus últims resultats”, va subratllar sobre l’Antequera.

Send this to a friend