Pepe Serna: “s’ha duplicat l’arribada de compradors”

El president d'ATEVAL assegura que la valoració de Textilhogar, en el seu retorn a Fira València, és molt positiva

Pepe Serna: “s'ha duplicat l'arribada de compradors”
Assistents a Textilhogar el dia de la inauguració en Fira València, aquest dimarts. | S. G. B.

Després de quatre dies de fira, el balanç general és molt positiu, així ho assegura el president de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), Pepe Serna: “hi ha hagut molta participació. Feia anys que no es veia una edició com aquesta, considere que ha superat a qualsevol de les quals vam fer a Madrid”, en declaracions a El Nostre.

Així, Serna apunta que la fira ha suposat “un revulsiu” en un moment molt complicat per al sector per diversos factors, com l’augment dels preus de les energies i també de les matèries primeres, a més d’haver travessat la pandèmia de la COVID-19, i confia que es torne “a la normalitat”.

Per al president d’ATEVAL, Textilhogar es “va consolidar a València”, i després de veure la bona resposta d’aquesta edició, avança que possiblement la intenció és que aquesta fira es mantinga en aquest espai, i a més “segurament és en les mateixes dates” perquè coincidir amb la celebració d’Hàbitat i Espai Cuina SICI, com ha ocorregut enguany, es tradueix en “factors positius que generen sinergies”. I és que, d’aquesta manera es conjuminen en els mateixos dies les grans mostres dedicades a la llar.

Segons dades oferides per Pepe Serna, “s’ha duplicat l’entrada de compradors en la fira. Abans entraven 500 i ara ha estat entrant una mitjana de mil compradors, molt professionals”.

Assenyala que “hi ha hagut agendes de visites de més de 100 de contactes diaris, per la qual cosa hi ha un nivell de satisfacció bastant elevat”, remarca.

Send this to a friend