Planifiquen l’obra de construcció de la rotonda nord

Està previst que els treballs comencen en els pròxims dies

Planifiquen l'obra de construcció de la rotonda nord
Reunió mantinguda sobre les obres de la rotonda en l’accés nord.

Tal com va avançar aquest periòdic a mitjan agost, l’Ajuntament ha mantingut una reunió amb el Ministeri i l’empresa adjudicatària de la construcció de la rotonda nord per a començar a planificar les obres, ja que l’actuació es preveu complicada a nivell de trànsit en trobar-se, a més, en una entrada a la ciutat. I és que, es preveu que els treballs comencen en els pròxims dies.

A la trobada, que ha comptat amb Vicente Ferrer Pérez, enginyer cap de l’Àrea de Planejament, Projectes, Obres i Circumval·lació de València del Ministeri de Transports; i amb Enrique Cabrera, responsable de Pavasal, han acudit també empresaris del polígon Cotes Baixes d’Alcoi, responsables de la Policia Local i tècnics dels departaments municipals de Mobilitat i Obres i Serveis.

En la reunió s’han establit els canals de comunicació entre les diferents parts i s’han exposat les diferents fases del projecte, així com la calendarització proposta per a cadascuna d’elles, tenint en compte les principals afeccions al trànsit i als accessos al polígon.

El termini d’execució és de cinc mesos des de l’adjudicació de les obres. Després de la reunió, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha subratllat que “gràcies al compromís del Govern central i a l’impuls dels fons Next Generation, veiem hui com una realitat l’inici imminent d’unes obres tan importants i que estaran ja llestes en aproximadament mig any”. L’alcalde ha afegit que “es tracta d’una obra complexa i que pot generar alguna inconveniència, que tractarem de reduïr al màxim possible. Per això demanem paciència, ja que al mateix és un projecte molt demandat i la seua finalització comportarà una gran millora per al trànsit i la seguretat viària de la nostra ciutat”.

Send this to a friend