Plantegen noves sessions de la ‘Escola de famílies’ per a final d’any davant la bona resposta

S'ha limitat el contingent a 50 persones i s'ha creat una llista d'espera amb les persones interessades

Plantegen noves sessions de la 'Escola de famílies' per a final d'any davant la bona resposta
L’Àgora alberga les diferents sessions de la present edició de la ‘Escola de famílies’. | QUIQUE REIG

Malgrat que la ‘Escola de famílies’ s’havia dut a terme anteriorment, en la present edició –que es desenvolupa des de la setmana passada fins a finals d’aquest mes de maig, cada dijous– l’acolliment i resposta ha sigut molt més elevada, havent de limitar el contingent a 50 persones, una xifra que ja duplica la registrada en altres ocasions.

“Estem molt contents, és la primera vegada que una escola de famílies té tanta gent. Hem limitat perquè no véiem viable que hi haguera més”, comenta la tècnica de la UPCCA, treballadora social i coordinadora, Saray Juan, qui anuncia, al costat de la regidora de Polítiques inclusives, Aroa Mira, una nova edició, previsiblement per a finals d’enguany, potser entre octubre i novembre, ja que amb la gent que no ha pogut accedir a aquesta edició s’ha creat una llista d’espera.

D’aquesta manera, la tècnica comenta que s’ha prioritzat a pares i mares amb fills i filles que estaven interessats a acudir a totes les sessions, i és que, aquesta iniciativa ha despertat l’interés de professors, i també dels propis joves, segons indica la psicòloga encarregada de les sessions, Jennifer Marín: “hi ha hagut joves que ens deien que volen entendre’s”.

EDICIÓ PER A JOVES
Referent a això, Saray Juan avança que “tenim idea de crear alguna cosa específicament per als joves”.

Aquesta edició, fins i tot abans de començar, havia obert el camí per a la seua continuïtat i per a treballar en nous projectes, com és el cas de sessions dirigides per als joves i enfocades en ells.

La tècnica de la UPCCA assenyala que en anys anteriors també han realitzat aquesta escola en “col·legis, perquè ens l’havien demanada” i “l’any passat es va fer una oberta al públic, però van anar al voltant d’unes 20 persones”.

De cara a la següent edició que es planteja, Aroa Mira, comenta que “esperem que tinga la mateixa repercussió i que puguem comptar amb la mateixa professional”. Afig que “parlem d’un tema que ens afecta com a pares i mares i a la vista està que la gent està conscienciada i vol tindre eixes eines per a poder comprendre a l’adolescent que té a casa”.

Notícies relacionades:

Advertisements

Send this to a friend