Presenten 41 al·legacions a la nova conversió en zona de vianants

Presenten 41 al·legacions a la nova conversió en zona de vianants
Reunió mantinguda per a analitzar les al·legacions.

Aquest passat dimarts hi ha hagut una reunió en la qual s’han analitzat les 41 al·legacions presentades durant el procés participatiu obert per a redactar la nova ordenança de conversió en zona de vianants, un període que s’ha prolongat del 29 de gener al 21 de febrer.
Cal recordar que, després de la reunió celebrada en l’Àgora a la fi de gener, en la qual es van convocar als diferents grups d’interés de la ciutat, amb l’objectiu d’informar-los sobre el procés i les fases que el componen, es va obrir un període participatiu, durant el qual els col·lectius i persones interessades han pogut consultar en la web municipal tant l’ordenança com l’estudi de conversió en zona de vianants, l’estudi de trànsit i el pla de mobilitat plantejat.
En la reunió van ser presents personal tècnic i regidors dels departaments de Participació Ciutadana, Mobilitat i Policia Local de l’Ajuntament d’Alcoi.
Actualment s’està analitzant la viabilitat de cadascuna de les al·legacions presentades i per a mediats d’aquest mes de març se celebrarà una reunió interdepartamental i totes les propostes seran publicades en la pàgina web de Participació Ciutadana, juntament amb els motius de la seua acceptació o rebuig.

Send this to a friend