Presenten projectes de transformació del tèxtil

Que s'han dut a terme per part d'ATEVAL, en l'últim quadrimestre

Presenten projectes de transformació del tèxtil
Presentació dels projectes i dels resultats.

L’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) ha donat a conéixer els resultats dels projectes realitzats en l’últim quadrimestre, dirigits a l’anàlisi i transformació del sector tèxtil, que han comptat amb el suport de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat Valenciana.

Així, les accions d’anàlisis i transformació han suposat un impuls per a les empreses del sector en matèria de sostenibilitat, digitalització i internacionalització.

S’han presentat set projectes: Smart Design; Projecte Alternative; Textilthon, Accions per a intensificar la transformació digital; Programa formatiu de sostenibilitat i eficiència energètica; i Anàlisi per a la priorització dels ODS en el sector tèxtil.

A més de tots aquests projectes, durant l’acte de presentació, també s’han donat a conéixer els resultats del Diagnòstic ambiental d’empreses tèxtils dut a terme per ACETEX, l’Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i El Comtat. Luis González d’ACTECO ha explicat que s’ha dut a terme un diagnòstic ambiental a diferents empreses on s’han revisat les variables ambientals que els poden afectar. Segons s’indica, els resultats obtinguts permeten “tindre un panorama col·lectiu de la situació del sector molt útil, del qual s’extrau la bona situació respecte a altres sectors de les empreses tèxtils que estan treballant i esforçant-se en temes d’informes ambientals de manera voluntària, així com la necessitat de millores en altres temes que són de caràcter obligatori”.

Send this to a friend