Prop de mil agraciats en el sorteig d’entrades del Campament Reial

S'han repartit les 4.400 entrades disponibles a través de la nova app

Prop de mil agraciats en el sorteig d'entrades del Campament Reial
Lliurament de la recaptació de l’any passat a entitats juvenils.

L’Associació Cultural Samarita, col·laboradora de l’Ajuntament en l’organització del Campament Reial del Preventori, va procedir a efectuar aquest divendres el sorteig d’entrades entre les persones participants, registrades prèviament en la nova aplicació mòbil. Finalment van ser prop de mil els agraciats que s’han repartit les 4.400 entrades disponibles per al teu sorteig a través de l’app, entre les quals inclouen autobús (499), o bé l’accés a peu (458).

Les persones que han participat poden saber si han resultat afortunats entrant a l’aplicació i de ser així, tenen de temps fins al dia 10 per a retirar i abonar les entrades. Les que no siguen descarregades –hi ha persones que es van registrar amb diverses adreces de correu– tornaran a sortejar-se. Cal tindre en compte que en total hi ha hagut 8.401 peticions, que corresponen a 38.044 entrades –recordar que es podien demanar fins a cinc per registre–.

El regidor de Festes, Jordi Martínez, ha felicitat l’Associació Samarita per la posada en marxa d’aquesta iniciativa, de cara a evitar la polèmica d’anys anteriors respecte al repartiment d’entrades.

A part del sorteig, l’entitat va fer lliurament de la recaptació del Campament anterior a dues entitats juvenils: els júniors Flor de Neu (Sant Roc) i Endavant (Sagrado Corazón). En 2024, els beneficis seran donats al Hogar Infantil. D’altra banda, Fent Camí col·laborarà enguany per a facilitar l’accés a xiquets amb dificultats de mobilitat.

Send this to a friend