PSOE i Compromís donaran a conéixer el seu pacte de govern a Alcoi aquest divendres

Toni Francés explica que encara no està definida ni la distribució de competències ni d'assessors

PSOE i Compromís donaran a conéixer
Reunió de negociació entre els dos partits que governaran en coalició. ARXIU

PSOE i Compromís donaran a conéixer aquest divendres l’acord aconseguit entre totes dues forces polítiques per a governar a Alcoi els pròxims quatre anys. Toni Francés ha confirmat, en declaracions a aquest periòdic, que el govern de coalició ja és un fet, alhora que ha lamentat el fet que Guanyar s’haja desmarcat.

En aquest sentit, Francés reconeix que determinades pretensions de la plataforma municipalista han dibuixat «línies roges» insalvables, encara que es congratula que al llarg de la legislatura governe i Guanyar puguen col·laborar arribant a acords programàtics puntuals. De fet, el primer edil aclareix que el bon clima entre tots dos s’ha mantingut fins al final de les negociacions.

Quant als termes de l’acord entre PSOE i Compromís, Toni Francés indica que demà divendres compareixeran davant els mitjans per a explicar-ho públicament, encara que remarca que encara no acaben d’estar definides ni la distribució d’atribucions i regidories, com tampoc el repartiment d’assessors, que es concretarà ja una vegada constituïda la nova corporació, dissabte que ve.

Send this to a friend