Quatretondeta busca relleu en la seua farmàcia per a assegurar el servei

L'actual propietària deixarà el negoci a principis de febrer

Quatretondeta busca relleu en la seua farmàcia per a assegurar el servei
La Farmàcia de Quatretondeta té ara un horari d’atenció al públic que abasta des de les 9 a les 15 hores de dilluns a divendres.

L’Ajuntament de Quatretondeta ha alçat la veu aquests dies per a aconseguir que algú s’interesse per fer-se càrrec de la Farmàcia del municipi, un servei que pot perillar a partir del pròxim 7 de febrer quan l’actual propietària que regenta el negoci deixe el mateix.

Des del Consistori insisteixen en la importància que el poble compte amb atenció en la farmàcia durant tots els dies de la setmana i esperen que es puga efectuar un traspàs que des de fa setmanes anuncia el Col·legi de Farmacèutics d’Alacant. Precisament, aquest últim organisme dona a conéixer l’oferta amb caràcter d’urgència a través del seu portal web especificant que la citada farmàcia factura uns 100.000 euros a l’any. A més, es detalla que el preu de venda és de 120.000 euros.

L’alcalde de Quatretondeta es mostrava dies arrere confiat que algú puga fer-se càrrec de la farmàcia i recordava que aquesta última atén les necessitats dels 137 veïns que té ara el poble, però també dels molts que resideixen en ell durant els mesos d’estiu. “Vindre ací pot ser una bona oportunitat perquè els professionals que comencen en el sector puguen iniciar la seua trajectòria laboral. El preu és molt assequible i el negoci és fàcil de portar perquè estem en un poble tranquil”, afirmava Alejandro Montava.

D’altra banda, el primer edil d’aquesta localitat del Comtat no ocultava la seua preocupació per si la venda de la farmàcia no s’efectua. “No tindre un servei diari com ara obligaria a perdre en qualitat de vida perquè molts dels quals resideixen al poble es veurien obligats a desplaçar-se fins a les grans poblacions de la comarca per a adquirir medicaments. L’Ajuntament farà tot el que siga a les seues mans per a aconseguir que la farmàcia no desaparega com ara la coneixem”, va concloure.

La Farmàcia de Quatretondeta té ara un horari d’atenció al públic que abasta des de les 9 a les 15 hores de dilluns a divendres, sent possible modificar-ho si es pacta amb l’Ajuntament.

Send this to a friend