Ramírez: «El club estava en dissolució, ara estem al dia i el 30 de juny volem cancel·lar el deute real»

La nova propietat de l'Alcoyano ha explicat sobre el mercat hivernal que "trencar el límit salarial haguera desestabilitzat la plantilla"

Ramírez: «El club estava en dissolució, ara estem al dia i el 30 de juny volem cancel·lar el deute real»
Juan Carlos Ramírez

Per primera vegada des que Juan Carlos Ramírez va agafar les regnes de l’Alcoyano a la fi d’octubre passat, convertint-se així en la nova propietat del club, ha comparegut públicament, principalment per a donar el seu punt de vista sobre els moviments haguts en el mercat hivernal, però també ha donat el seu punt de vista sobre altres qüestions de l’actualitat blanc-i-blava, com l’assumpte econòmic, reconeixent que quan va arribar «el club estava en dissolució, ara estem al dia i el 30 de juny volem cancel·lar el deute real».

Ramírez, sobre la polèmica generada per no reforçar la davantera amb un 9 davant la falta de gol de l’Alcoyano, ha volgut deixar clar que «en cap moment hem buscat una revolució en el mercat hivernal, haguera desestabilitzat la plantilla. Hi ha un vestuari compromés i el que no podíem fer és hipotecar el club amb la guerra de preus que hi havia en el mercat».

La nova propietat va avançar que s’estan intensificant les gestions perquè la setmana que ve arribe un 9 estranger sub’23 com una aposta de futur. «S’han anat aquells jugadors que consideràvem prescindibles per al nostre projecte. El mercat hivernal sempre és complicat, amb jugadors que porten molt temps sense jugar i la nostra vertadera lliga comença el diumenge a casa del Logroñés. Trencar la massa salarial hauria sigut delicat», va dir

Ramírez va explicar que tots els moviments realitzats en el mercat hivernal «han sigut consensuats amb el míster» i va recordar que «el més important d’ací a final de temporada és sumar com més prompte millor els 50 punts que ens permeten la permanència i a partir d’ací, fer un projecte amb una base sòlida i potenciar la plantilla de la pròxima temporada». No va tindre dubtes a l’hora de dir que Vicente Parras és el seu tècnic, «hi ha no hi ha fissura», confessant que un altre entrenador l’haguera tingut mal havent guanyat un partit dels últims catorze que ha disputat l’equip».

Va demanar que es fixe un «límit salarial» en la Primera Federació per a acabar amb els batibulls econòmics que estan portant a molts clubs a la fallida. «Algú ha de posar una mica de seny, no pot ser que el 70 per cent dels clubs estiga en dissolució i que tiren la casa per l’avantatge a l’hora de fitxar».

En la seua opinió, la Fundació ha de «ser una entitat germana», en cap cas dependre de l’Alcoyano i gestionada per gent d’Alcoi, d’igual manera que va assegurar sentir-se molt a gust a la nostra ciutat, explicant que «si bé encara no tinc el cor de l’Alcoià, sí que el meu cap està en aquest club».

Una altra de les qüestions que va abordar va ser dir que «estiga no és un projecte sol de Juan Carlos Ramírez, m’agradaria anar de bracet amb més gent de la ciutat», al mateix temps que va recalcar que «estic complint els meus compromisos al 100 per cent» i va confirmar que Toni Justicia continuarà sent el president blanc-i-blau.

Send this to a friend