Ramírez llança un nou pols en la seua particular guerra amb Toni Francés

Després del plançó de la setmana passada, la propietat decideix que el primer equip de l'Alcoià entrene dos dies aquesta setmana a La Nucia

Ramírez llança un nou pols en la seua particular guerra amb Toni Francés

Juan Carlos Ramírez ha decidit llançar un nou pols a l’alcalde Toni Francés en la particular guerra psicològica que la propietat ha emprés contra l’Ajuntament i les conseqüències del qual es desconeixen ara mateix, però els rumors d’un canvi de domicili planegen cada vegada amb major insistència en el futur de l’entitat blanc-i-blava.

En ple distanciament entre les dues parts, Ramírez ha decidit manar un órdago al govern municipal i el primer equip de l’Alcoyano entrenarà tant demà com el dijous en el Municipal Camilo Cano de La Nucia.

Un moviment d’escacs que se suma al que va fer la setmana passada, quan el dijous va donar plançó a l’alcalde en la reunió que estava programada el dijous en el despatx de Toni Francés. El diumenge, en el partit que l’Alcoyano va disputar enfront del Ceuta, tampoc se’ls va poder veure junts, almenys en públic, amb la propietat assegut en una llotja adjacent al presidencial, en el qual sí que estava l’alcalde.

Mentre l’allunyament entre totes dues parts es fa més latent, creixen els rumors sobre les bones relacions i la «catifa roja» que des de l’Ajuntament de La Nucia, amb el seu alcalde Bernabé Cano, se li ha posat per a l’aterratge de Juan Carlos Ramírez a la Marina Baixa.

A tot això, amb la rumorologia disparada i amb la propietat guardant absolut silenci sobre els moviments que durà a terme en les pròximes setmanes i amb l’Ajuntament al punt de mira, han quedat en el «calaix de l’oblit» qualsevol renovació, començant per la del propi tècnic Vicente Parras, amb el qual hi havia un acord verbal per a la seua continuïtat.

Advertisements

Send this to a friend