Ramón Albero és el nou president de Creu Roja a Banyeres

Ha plantejat diversos objectius i projectes a dur a terme

Ramón Albero és el nou president de Creu Roja a Banyeres
Ramón Albero, de Creu Roja.

Ramón Albero Belda és el nou president de Creu Roja a Banyeres. Assumeix el lideratge d’una entitat composta per 157 voluntaris i al voltant de 470 socis. Després d’acceptar el càrrec, Albero ha delineat una sèrie de prioritats, entre les quals destaca el mantindre el funcionament eficaç de Creu Roja i donar continuïtat a totes les activitats programades.

Albero va expressar la importància de completar el programa d’activitats establit a la fi de l’any passat, el qual defineix els objectius a aconseguir durant el present exercici. Va destacar la necessitat d’augmentar la visibilitat de les diverses iniciatives de l’entitat, que abasten des del suport a la infància i la joventut fins a l’atenció a persones majors i la promoció del medi ambient, amb la finalitat que els veïns estiguen plenament informats sobre els diversos àmbits d’actuació.

A més de la programació, el nou president va emfatitzar la importància d’adquirir un vehicle adaptat per a brindar suport a persones que puguen necessitar-lo, una inversió crucial per a ampliar la capacitat de resposta de la institució, per a la qual s’han iniciat els tràmits corresponents.

Així mateix, Albero va manifestar la seua intenció de recopilar, classificar i digitalitzar la documentació existent sobre Creu Roja en les diferents seus i dependències que ha tingut al llarg de la seua història, amb l’objectiu de crear un arxiu únic i accessible tant per als membres de l’assemblea local com per a consultes externes.

Respecte a la situació actual va referir que Banyeres tornava a estar sola després de la conclusió de l’annexió amb Bocairent. “Es tracta d’una qüestió merament administrativa. Des de la direcció autonòmica s’ha considerat que Bocairent ha d’estar annexionada a una localitat de la mateixa província, per la qual cosa aquesta s’ha consumat amb Ontinyent”.

Advertisements

Send this to a friend