Ramón Reche és el nou president de Turismo Alicante Interior

Ha rellevat a Indira Amaya en el càrrec de l'associació

Ramón Reche és el nou president de Turismo Alicante Interior
Ramón Reche està ara al capdavant de l’associació d’empresaris turístics.

L’Associació Provincial Turismo Alicante Interior compta amb un nou president al capdavant. Es tracta del que fins ara havia sigut vicepresident primer, Ramón Reche, qui ha confirmat aquest canvi en la presidència, prenent així el relleu a Indira Amaya.

Reche explica que a Amaya li quedava encara un any en el càrrec en la present legislatura però que “per motius personals” s’ha procedit a aquest relleu: “de moment em quede jo com a president i l’any que ve es faran les eleccions”.

Quant als objectius fixats per al que resta de mandat, el nou president de Turisme Alacant Interior fa al·lusió a “mantindre la línia que estàvem portant” en diversos aspectes, i a més, destaca la labor realitzada per Indira Amaya, gràcies a la qual, entre altres coses, l’entitat turística compta amb una “línia nominativa durant aquests últims anys per a promocionar, per a crear destí i fer totes les accions que estem duent a terme a nivell de publicitat”.

Reche assenyala que s’ha aconseguit que “Alcoi siga present en els llocs on volem que arribe i volem continuar treballant d’eixa manera”, una línia a seguir en la que també apareix continuar fomentant la “professionalització” del sector amb l’objectiu de “ser el més competitius possibles” i que els oficis relacionats compten amb “unes condicions de treball dignes, ja que sempre s’ha tingut a l’hostaleria com una cosa més precària”.

Sobre això, reivindica els cursos que s’imparteixen en el CdT: “tenim ací unes instal·lacions meravelloses per als cursos i costa omplir-los. Moltes vegades ve gent de fora. És una formació que costa molts diners muntar-la i que per a nosaltres és gratuïta, i no obstant això, trobem a faltar que vinga més gent d’Alcoi”.

El nou president conclou dient que “volem afermar tot el treball ja fet i potenciar la unitat dins de l’Associació”.

Advertisements

Send this to a friend